Toysdaily 玩具日報

樓主: herculesanakin

[Hot Toys] Hot toys MMS244 The Amazing Spider-man 2 Spider man!

睇圖唔知佢咁多,一點值得注意是改善時間表,不是落畫才開訂,起碼起到宣傳電影的作用,出埋碟熱潮過晒才出貨,不過要遵守個出貨表才算數
今次body肥d好睇左~~~~~~~~~~~~~
回復 135# neoneo
問題係上一隻o既頭雕唔係純頸位, 係有連少少藍紅色衫
顏色係同今集唔同....:no:
回復  neoneo
問題係上一隻o既頭雕唔係純頸位, 係有連少少藍紅色衫
顏色係同今集唔同....
廿一月 發表於 17-4-2014 09:13 AM

頸位只連紅色,今集的紅色同上集有不同嗎?
根本個眼框同鼻中間個圈都唔o岩
眼框有小小角唔係圓晒
蜘蛛紋鼻中間個圈係冇咁落咁底
其他地方已經唔係咁好,個頭唔該跟足小小啦~
係有紅同藍色, 再講, 上一隻紅藍係鮮色, 今次呢隻係深藍及少少棗紅色
不過我諗HT之後會出多隻再夾個頭俾你, 情況就好似CA咁, 第一隻唔會俾樣你...
其實今次除左膠d之外, 都可以接受, 都會去訂
電影未上我吾知 , 但腳底係咪真係甘平呢? :69:

頭像被屏蔽
開頭係FACEBOOK 見到以為係假野,
望真D,驚喜!
電影未上我吾知 , 但腳底係咪真係甘平呢?
toys991 發表於 16-4-2014 06:04 PM

The boots are correct.
件衫耐左會否好似爆裂?
頭像被屏蔽
回復 148# 超港人
最怕放二,三年已經爆
睇官圖,應該全隻都係著藍色衫,只是上身同手有一大遍紅色滴膠o係藍色布外面。我估咁樣可以少左縫紉 ...
dewback 發表於 17-4-2014 08:00 AM

都同意C兄既講法,可能係製作上的問題,
其實望落去出黎既效果係可以接受問題不大,但係當見到與電影照有出入時就想HT跟返似D。