Toysdaily 玩具日報

樓主: herculesanakin

[Hot Toys] Hot toys MMS244 The Amazing Spider-man 2 Spider man!

估唔到竟然無頭鵰,失望,唔訂了....
成千四蚊無頭雕本身都唔平,ht再另外出隻有頭雕便服peter,變相要買多隻,當隻便服peter最平千一蚊

成二千五先埋到單.....{:1_207:}
平2百咁 jetso .........
RRAAYY 發表於 16-4-2014 02:56 PM

原來剛才手快打錯字vip 128x至真...
嘩....13魚....仲要冇頭雕...真係食水好深呀...我放棄了{:1_236:}
回復  catcat

感謝貓大,可以去馬
fymen 發表於 16-4-2014 03:03 PM

Sorry, 139x / 128x至真:64:
頭像被屏蔽
ht 今次擺明助長炒風!vip已經有優先權訂咗先!今次仲只有vip先有特別版,唔好似平時咁捐100就有特別版!1390冇頭雕已經唔平啦仲要冇得捐100有vip特別版!我對蜘蛛俠有大愛都要考慮吓!
話實丫~啲vip 件真係咁正咩?其實除咗當年mark2隻透明綠虛擬手甲,我都無邊件係想要.
不過怕Q咗HT成日派貨派晒特別版先,先至話要特別版
原來剛才手快打錯字vip 128x至真...
catcat 發表於 16-4-2014 04:36 PM

{:1_198:} .. just ordered..  128x .....  and the staff told me that the head can be removed.
話實丫~啲vip 件真係咁正咩?其實除咗當年mark2隻透明綠虛擬手甲,我都無邊件係想要.
不過怕Q&# ...
不肖生 發表於 16-4-2014 05:00 PM

個舊野 我個時剩賣出去都有三舊
其實d bonus parts有乜咁特別?冇咪算囉,我會選擇半一舊都唔會要d多餘件!
我想講只係今次ht助長炒風!可惡:53:唔係幫真玩家打擊炒家!可恨!:60:
1390貢貴:69:.................
我想講只係今次ht助長炒風!可惡唔係幫真玩家打擊炒家!可恨!
sunnyfatb 發表於 16-4-2014 05:18 PM

係未有"捐錢有贈品"既時候 已經有VIP贈品架啦......有咩問題.....
對於個特別版大家需求唔同!我對大家咁講都讚同!