Toysdaily 玩具日報

樓主: herculesanakin

[Hot Toys] Hot toys MMS244 The Amazing Spider-man 2 Spider man!

平2百咁 jetso .........
RRAAYY 發表於 16-4-2014 02:56 PM

是今年 Q2 至 Q3 派.   點解快得咁緊要 ?
回復 1# herculesanakin

得知hottoys 會推出Spider Man2,1比6,十分期待,但今次VIP gift 不可以接受慈善捐款,只提供會員十分沮喪,希望hottoys可考慮提供慈善捐款換購,不要讓hottoys迷失望多次{:1_235:}
今次個地台望落似係之前賣果隻蛇仔支架,有冇巴打知係唔係??
今次個地台望落似係之前賣果隻蛇仔支架,有冇巴打知係唔係??
加藤雀 發表於 16-4-2014 03:18 PM

直頭係~~~~
平2百咁 jetso .........
RRAAYY 發表於 16-4-2014 02:56 PM

如果你要 vip gifts, 咁就係 13xx/
http://youtu.be/EdNyRogJCfc

睇多次Spider Big XD,件平價仿羽絨質料唔似; 衫的紅色部分明顯參照以前Medicom SM3的做法,可能驚會有脫膠的情況再出現先咁做!但今次應該同SM3的衫差不多都係似絲光料質地……

仲有最重要的頭套又玩連頸,但已有可拆式的換頭技術都無用上; 可能後期修改或真係出多個版本等玩家多隻蛛豬{:1_201:}
回復 21# 老孫

有齊呢的配件,必訂~~~~~~
audiokids 發表於 16-4-2014 03:25 PM

仲有冇好似以前甘 1隻要折 1隻要VIP贈品
非會員無得加錢訂gift版本?
非會員無得加錢訂gift版本?
伏特加 發表於 16-4-2014 03:41 PM

暫時問到既係無.
audiokids 發表於 16-4-2014 03:25 PM

梗係 慳2百 好過啦!
仲有冇好似以前甘 1隻要折 1隻要VIP贈品
改咩名好? 發表於 16-4-2014 03:36 PM

呢様已經冇咗好耐!但平2百就好吸引
梗係 慳2百 好過啦!
RRAAYY 發表於 16-4-2014 03:43 PM

好奇怪, 好似又唔係相差兩百了.
回復 55# audiokids
咁個gift都幾貴~~~
回復 58# audiokids

之前師兄打錯價錢, 我問左拿,冇VIP平二百依回事
訂價                HKD1390
VIP 訂價          HKD1287
VIP GIFT 訂價 HKD1390