Toysdaily 玩具日報

[新品消息] MP12 RED 原來返左貨 再版

今日去精x敗左隻mp 17
三魚三crab 半{:1_208:}
頭像被屏蔽
今天路過 HB, 看到 MP-12 又有貨了 , 但加價了, "新價格 MP-12 + 幣" = "舊價格 MP-12 + 幣 + 特典 ...
mythsgod 發表於 24-4-2014 10:56 PM

Thanks Ching~
呢個老細成日加價, MP17,18,19都加到$449 {:1_224:} (雖然有coin有肩炮)
真係好貴,但佢真係最齊
hobby 12t有貨 889{:1_207:}
今日去精x敗左隻mp 17
三魚三crab 半
csysimon 發表於 22-4-2014 10:48 PM

精x喺邊啊?我真係唔知,可否分享地址?Ching成日都買到平嘢~

真係唔明點解MP17仲係咁平
hobby 12t有貨 889
csysimon 發表於 24-4-2014 11:22 PM

呢個價寧願買隻音波好過啦,我都未買,星星叫又未買
我沒有發PM權限:47:

精X
X品

我你去facebook search

我去深水埗果間見到, 我成日去果到, 有好多MP 19,  前幾日比我見到有部MP 17, 個盒新淨(我儲的) , 個膠紙唔似比人開過, 仔細望左5MINS( OUTLOOK),  $買滿500元 $335, 唔夠500元就 $345.... 最後買夠500元, 回家一望, 唔似開過, ( CHECK過入面個盒可能開過, 但我見無乜花, 開心(本身呢D MP 玩具, 全部都會有DD花係正常....) {:1_211:}

結論, 個STAFF(新黎)  同我講MP 17 得返二部, 有買襯手, SO 你唔好預佢大把貨, 同埋MK應該無
精X
X品

我你去facebook search

我去深水埗果間見到, 我成日去果到, 有好多MP 19,  前幾日比我 ...
csysimon 發表於 25-4-2014 11:26 AM

謝謝Ching幫忙~
希望可以平入MP17,而家旺角好似得返HB有MP17,有coin有肩炮,but $449,寧願冇贈品好過,平咁多。

我之前為咗個coin,喺HB入咗MP19,果時都係$389,唔明點解個老細而家要加到$449,感覺上呢隻係冇乜人買。

而家d MP隻隻都係花花哋,想搵隻靚仔d都難,隔住個黑盒抽獎,唔知中邊度~

至於膠紙,應該冇開過啩?因為老變d粗身膠紙我唔見街有得賣,反而笨大d膠紙,日本城都有。
先謝過

見議你用facebook 開個  “興趣“  加返曬d 模型 facebook落去,一check 好方便

如 精品, 頑x, hobbyxxxxx
回復 127# BoAkawaii

加多1魚可以買mp22
回復  BoAkawaii

加多1魚可以買mp22
zz晴天 發表於 25-4-2014 09:22 PM

寧願買馬格斯啦,大隻咁多,又多嘢玩~ {:1_208:}
先謝過

見議你用facebook 開個  “興趣“  加返曬d 模型 facebook落去,一check 好方便

如 精品, 頑 ...
csysimon 發表於 25-4-2014 08:53 PM

感謝Ching幫忙~ :handshake:
今日經過HB,MP12已經賣晒,後尾經過In's,見到MP12連coin,6魚,咁啱爭$100,落去HSBC㩒錢之後,即刻再上去,啱啱比條著紫色衫嘅肥仔買咗,天啊,點解我咁黑仔?心裡面即刻xyz呢條肥仔~~~

不過我已經敗咗兩台,再買一台都只係做無良炒家,算啦,當做善事,阿彌陀佛~~~