Toysdaily 玩具日報

[新品消息] MP12 RED 原來返左貨 再版

頭像被屏蔽
相信師兄說的是 現X點 其中1層直行到尾右邊轉彎位, 用格仔舖擺法, 旁邊有隻 黑色 MP-10 那間吧{:1_220: ...
mythsgod 發表於 3-5-2014 08:53 PM

哈哈, 就係果間, 旁邊真係有隻MP-10B連coin, 隻MP-12係咪擺咗好耐? 點解輪到我見到想買, 就即刻有人同我爭咗佢?? 最黑仔係我爭$100, 即刻落去攞水, 即刻飛奔上2樓, 已經唔見咗隻MP-12, 跟住有條肥仔走出嚟, 仲吹口哨, 見到黑色袋入面果盒嘢, 我已經知乜事, 真係一分鐘都有變數, 呢排真係好黑仔 :die:

不過由佢啦, 6魚都唔係好平

其實呢間嘢, 我曾經都見過一隻MP-12T, 6魚, 但佢寫住咩台灣行貨, 我驚係KO, 所以都唔敢買 :(
對,mp 12t 我都中意,但唔敢買,in pt有間一定真但賣800定1000,太貴無買,

btw 係hobby訂左mp 22, 想去孤仔或精口口口訂多部船貨版$840
回復 137# BoAkawaii

INS太多黑店
六魚去返HB買啦
san328有無睇文? hb無曬貨呀:sad:
san328有無睇文? hb無曬貨呀
csysimon 發表於 4-5-2014 05:03 PM

但唔係又入左貨咩?
我上星期唔記得邊日去又見到有
定係又賣晒?
SAN328兄, HB 巳賣曬了,

樓上位玩家係指去現時點....想買點知比人買左
終於入到HK TF WEB, 我以後多個地方POST, 始終呢到唔係專FOR 變形金剛

回復 143# csysimon

我申請好耐都冇回應..
MESSAGE 比版主............
終於入到HK TF WEB, 我以後多個地方POST, 始終呢到唔係專FOR 變形金剛
csysimon 發表於 8-5-2014 01:14 PM

入還入
果度有交易場, 不過來來去去都係得幾個大炒家係度放野 (不過通常見佢地d野放成年都放唔去的){:1_197:}
出post 來來去去又係得果班人
有d 玩具鋪打手咁 (一出新野就影哂靚相 吹到件野幾咁好 又盛咁 )

又有幾個第3方死忠咁, 佢買果d 係寶, 你買果d 就話你買垃圾咁
你睇耐d 就明我講乜 :38:

以前剛開壇 氣紛一流, 近呢幾年越來越差, d 舊玩家高手差不多走哂, 而家個管理員都唔多想理
我明白,

因為太多炒家做市 + 小學雞 {:2_295:}
謝謝c兄,我淨係中意文哥{:1_221:}

唔靚唔入
csysimon 發表於 8-5-2014 01:14 PM

冇錯,果邊比較專業d!:D:p