Toysdaily 玩具日報

[新品消息] MP12 RED 原來返左貨 再版

我上星期期五去買見到有十幾盒,應該還有貨,六月尾我去日本,睇下有乜模型敗。。。不過聽返好多人feedback, hk買係最平
頭像被屏蔽
但翻查資料, 今次好像只是 "海外"再販, 而且都送 COIN , 有錯勿插
mythsgod 發表於 6-4-2014 10:01 PM

其實應與之前MP10文哥情況一樣呢.................{:1_205:}
MP 10 之前 十月 係HOBBY 買 MP13 見到$1790無買, 過左二星期, 忍唔住, 刷咭敗左....

(我係FORUM睇到 美版賣$1099 上年8月左右反抖有賣), 可惜我果時唔知, 也未加入變形金剛團.....

NOW 睇返日版 $1790 其實都唔算好貴, 出面賣更貴
今日出過油麻地同旺角睇,見唔到有再版踪影,係咪再版又已被炒起?
今日出過油麻地同旺角睇,見唔到有再版踪影,係咪再版又已被炒起?
kennywu10 發表於 8-4-2014 04:45 PM

因為暫時好似得信鵝3/f有再版........................{:1_238:}
MP 10 之前 十月 係HOBBY 買 MP13 見到$1790無買, 過左二星期, 忍唔住, 刷咭敗左....

(我係FORUM睇到 美 ...
csysimon 發表於 8-4-2014 11:40 AM

不過始終日版色正好多.............美版太膠了................:(
因為暫時好似得信鵝3/f有再版........................
ray文 發表於 8-4-2014 04:56 PM

三樓?行過見唔到添,會唔會走晒?
kennywu10 發表於 9-4-2014 02:13 AM

HB wor.................果日見仲有幾多下......................應該唔會咁快賣晒掛.............:43:
kennywu10 發表於 9-4-2014 02:13 AM

我星期一晚先買咗兩盒,見仲有十幾盒,唔會咁快賣晒啩?聽日出去睇吓先

(我係FORUM睇到 美 ...
csysimon 發表於 8-4-2014 11:40 AM

上次MP10再版又係亚限,跟一個冇用嘅地台,果時$1790有買就好啦,事關而家Y拍有條傻佬加到$2850,成日叫人小心騙徒!
HB wor.................果日見仲有幾多下......................應該唔會咁快賣晒掛.............
ray文 發表於 9-4-2014 10:05 AM

再版點解淨係得HB有?灣仔縱橫X都有MP12,不過賣$799,條女話係初版,嚴重懷疑係咪喺HB買過來?
再版點解淨係得HB有?灣仔縱橫X都有MP12,不過賣$799,條女話係初版,嚴重懷疑係咪喺HB買過來?
BoAkawaii 發表於 9-4-2014 10:21 AM

因為又係亞限掛...........所以好似暫時得佢有..........講真老變唔太熟, 真係唔識分再版定初版~{:1_197:}
BoAkawaii 發表於 9-4-2014 10:21 AM

有次去睇間縱xx d野貴到無人有:44:
MK INSPT 都有 但要800

所以我見佢賣599 包埋個唔知乜DIVER, 我都照敗左先, 老世好好人, 佢話果個DIVER 唔一定要買, 叫我自己諗, 果刻我笑了