Toysdaily 玩具日報

[新品消息] MP12 RED 原來返左貨 再版

因為又係亞限掛...........所以好似暫時得佢有..........講真老變唔太熟, 真係唔識分再版定初版~{:1_19 ...
ray文 發表於 9-4-2014 10:47 AM

好似睇盒底個鋼印啩?不過初版d QC d人就係話差到冇朋友,我果盒再版,車身都有輕微中獎,不過可以接受,好過隻MP12G,可能QC已經有改善~
好似睇盒底個鋼印啩?不過初版d QC d人就係話差到冇朋友,我果盒再版,車身都有輕微中獎,不過可 ...
BoAkawaii 發表於 9-4-2014 11:55 AM

我都有聽過qc問題..............但我隻都算ok..................:36:
MK INSPT 都有 但要800

所以我見佢賣599 包埋個唔知乜DIVER, 我都照敗左先, 老世好好人, 佢話果個DIVER  ...
csysimon 發表於 9-4-2014 11:30 AM

INS果隻唔係再版不嬲都係依個價
睇黎真係得佢一間有賣
唔怪之得咁貴啦
有次去睇間縱xx d野貴到無人有
yugi 發表於 9-4-2014 10:50 AM

我發覺好多都係炒價,我之前11魚買咗隻馬年文,而家好似賣$1288
MK INSPT 都有 但要800

所以我見佢賣599 包埋個唔知乜DIVER, 我都照敗左先, 老世好好人, 佢話果個DIVER  ...
csysimon 發表於 9-4-2014 11:30 AM

嘩,8魚?會有人買嗎?d人做生意都好無良wor~

其實果個diver好似出現過喺卡通,天火被埋喺冰入面,Sideswipe好似用個diver救佢出嚟~

如果冇大貨返,$599又真係最平,買多兩盒都唔怕~
我都有聽過qc問題..............但我隻都算ok..................
ray文 發表於 9-4-2014 12:04 PM

78網話MP12同14係一間大陸廠叫中山友利製造嘅,QC都比較差,大陸変迷鬧爆~ 今次再版我覺得都ok,小量中獎好難避免,但漆面造得好過12G,起碼冇划痕,可能呢批亚限12 QC有改善~

至於17-19又係另一間廠製造,果間QC好d

希望嚟緊MP20同21唔好搵中山友利整就好~~~
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
嘩,8魚?會有人買嗎?d人做生意都好無良wor~

其實果個diver好似出現過喺卡通,天火被埋&#219 ...
BoAkawaii 發表於 9-4-2014 12:26 PM

雖然真係貨源唔多
但MP12真係出得太多隻色了
依個價差不多係MP12G一倍
可以入4隻K.O.儲齊全套
78網話MP12同14係一間大陸廠叫中山友利製造嘅,QC都比較差,大陸変迷鬧爆~ 今次再版我覺得 ...
BoAkawaii 發表於 9-4-2014 12:59 PM

係啦, 希望黎緊既qc都會更加好啦.............mp20,21都係新模...........{:1_228:}
雖然真係貨源唔多
但MP12真係出得太多隻色了
依個價差不多係MP12G一倍
可以入4隻K.O.儲齊全套
san328 發表於 9-4-2014 02:52 PM

非常憎人玩KO又話正版貴!
非常憎人玩KO又話正版貴!
nipponya188 發表於 9-4-2014 04:03 PM

如果係正常三四百蚊合理
我冇買KO MP12
但真係唔值六百囉
就算冇KO都唔會用依個價錢去買
頭像被屏蔽
師兄, 所謂 KO 版, 即是盜版和翻版 , 完全是抄襲和仿造原廠的製品, 不像第三方廠商自 ...
mythsgod 發表於 9-4-2014 08:00 PM

點解你講野愈來愈有POINT架 :36:
你對,講真600唔貴,我都afford得起

INS果隻唔係再版不嬲都係依個價
睇黎真係得佢一間有賣
唔怪之得咁貴啦
san328 發表於 9-4-2014 12:07 PM