Toysdaily 玩具日報

[新品消息] MP12 RED 原來返左貨 再版

如果五舊幾真係無咩動力買:(
回復 7# ray文

Ray 兄, 連金幣5魚半, 連Amazon 特典6魚俾返一雞妳。。。。我已入了。。。
再版都要咁既價位都係算吧
再版都要咁既價位都係算吧
revy 發表於 4-4-2014 01:38 AM

x 2
條肥佬咁咪又係 炒 ...
我有隻 CLASSIC 算 ~~
又唔係一定要敗
同模我有新果隻 g2 黑林寶都夠勒 ~
呢隻本身好想入, 出面我見IN POINT 都要7XX, 但無跟DIVER AND ICON, NOW 佢跟埋賣六魚, 本身個老世都幾客氣,

我問佢乜叫DIVER, 佢話叫我睇個廚窗, 話可買或不買, 睇個人喜好, 我見50元,費事LATER想買無得買, 敗了{:1_198:}
回復  ray文

Ray 兄, 連金幣5魚半, 連Amazon 特典6魚俾返一雞妳。。。。我已入了。。。
manchuenau 發表於 4-4-2014 01:03 AM

thx au兄, 已敗了.....................:79:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
恭喜師兄, 又少一件怨念物! 這款 size 的車隊, 我仍欠 mp-14, 不知道何時才再販!
mythsgod 發表於 4-4-2014 10:34 AM

大家咁話啦.................:)
mp14應該都好快喇.................:^
我仍欠 mp-14 x 2:no:.........
我記得之前有師兄講過mp-14好似係年尾會再出.
頭像被屏蔽
反而我自己想買返隻黑文MP10B, 之前HOBBY 做價$十魚我無買, 點知NOW要十幾魚先, 頑童開二十魚.....
反而我自己想買返隻黑文MP10B, 之前HOBBY 做價$十魚我無買, 點知NOW要十幾魚先, 頑童開二十魚.....
csysimon 發表於 4-4-2014 01:23 PM

所以自己覺得岩價就要出手呢..................:78:
五魚......:cool:
日本YEN價本身多少?
本來支持正版但咁既價真係寧願買KO
仲要一模出咁多隻色