Toysdaily 玩具日報

[新品消息] MP12 RED 原來返左貨 再版

應該係,我見我post張相去facebook, 我個好耐無見朋友話多謝出糧比佢,佢係大陸做it, 之前有隻黑色馬文(大陸版都係佢間廠做) 佢話。。。。

78網話MP12同14係一間大陸廠叫中山友利製造嘅,QC都比較差,大陸変迷鬧爆~ 今次再版我覺得 ...
BoAkawaii 發表於 9-4-2014 12:59 PM
馬文我差d買唔到

我發覺好多都係炒價,我之前11魚買咗隻馬年文,而家好似賣$1288
BoAkawaii 發表於 9-4-2014 12:12 PM
師兄, 所謂 KO 版, 即是盜版和翻版 , 完全是抄襲和仿造原廠的製品, 不像第三方廠商自 ...
mythsgod 發表於 9-4-2014 08:00 PM

我同意師兄所講
而且各人有自己的選擇
但果幾隻MP都係三四百蚊左右
宜家再版反而要六百
我自己有MP12G所以我才說就算唔買KO都唔用六百蚊去買
每個人價值觀唔同有好多師兄唔介意高追
小弟只係希望理性討論而不是想挑起罵戰呢 :unhappy:

大家吹下水啫, 不要太認真,

可能我講完, 我其j實無買個任何MP呢:35:

我同意師兄所講
而且各人有自己的選擇
宜家再版反而要六百
我自己有MP ...
san328 發表於 10-4-2014 10:29 AM
頭像被屏蔽
應該係,我見我post張相去facebook, 我個好耐無見朋友話多謝出糧比佢,佢係大陸做it, 之前有隻黑色馬文( ...
csysimon 發表於 9-4-2014 08:49 PM

黑色馬文?馬年文唔係越南製造嗎?
馬文我差d買唔到
csysimon 發表於 9-4-2014 08:51 PM

馬年文而家灣仔縱XX都仲有,早兩個禮拜做緊$1288,唔知而家幾錢,尋晚我見門口仲有,不過冇入去睇~

Y拍bid會平d,不過冇得睇QC
我同意師兄所講
而且各人有自己的選擇
宜家再版反而要六百
我自己有MP ...
san328 發表於 10-4-2014 10:29 AM

今次再版唔係返大貨,而係亚限,所以價錢唔靚仔,得HB有,其他店真係冇,就算有都係初版,賣$799,真係唔會買囉。

點解只得HB有返MP12?有次喺Y拍買嘢,個seller同我吹水,佢話HB財力其實好大,足夠同TT廠傾,你知再版一件玩具,可能要order一萬隻,廠方先會考慮,而HB其實有批發比其他國家嘅玩具店,所以外國價錢仲貴過香港,我唔知係咪堅料,anyway,我都感謝個老細有一批再版,唔洗$799先買到。

黑色馬文?馬年文唔係越南製造嗎?
BoAkawaii 發表於 10-4-2014 04:49 PM
出果一排, 巳經去反斗敗左, 正價1099

馬年文而家灣仔縱XX都仲有,早兩個禮拜做緊$1288,唔知而家幾錢,尋晚我見門口仲有,不過冇入去睇~

...
BoAkawaii 發表於 10-4-2014 04:53 PM
我信, 因為如果我呢D散客搵佢, 真係唔夠交租{:1_195:}

今次再版唔係返大貨,而係亚限,所以價錢唔靚仔,得HB有,其他店真係冇,就算有都係初版,賣$799 ...
BoAkawaii 發表於 10-4-2014 05:05 PM
不過講開又講, 個老世我同佢吹個, 問佢做乜唔比人PRE ORDER MP 12 RED, 佢話佢唔係一早知有, 所以我估佢真係有機會唔係大手叫廠做{:1_203:}
出果一排, 巳經去反斗敗左, 正價1099
csysimon 發表於 10-4-2014 05:23 PM

好彩喺縱XX當時都係$1099敗咗一台,始終唔係咁鍾意d金色
我信, 因為如果我呢D散客搵佢, 真係唔夠交租
csysimon 發表於 10-4-2014 05:24 PM

我今個月幫補咗佢少少租金,對佢嚟講可能濕濕碎,我幫襯咗兩盒APS-01電鍍文同兩盒MP-12~
不過講開又講, 個老世我同佢吹個, 問佢做乜唔比人PRE ORDER MP 12 RED, 佢話佢唔係一早知有, 所以我估佢真係 ...
csysimon 發表於 10-4-2014 05:30 PM

我都信,剛剛去睇,得返兩盒MP-12,如果佢大手叫廠造,應該會補返貨,好彩之前敗咗兩台~