Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOTTOYS 1/6TH SCALE CAPTAIN AMERICA (GOLDEN AGE VERSION) COLLECTIBLE FIGURE

...........Pass..........
回復 84# 改咩名好?

膊頭(衫)新設計
底衫用左滴膠
對CA 無大愛,已有Avengers version. 今次Pass
想問下個盾牌可唔可以掛係後面呢?
想問下個盾牌可唔可以掛係後面呢?
yuenleung 發表於 17-3-2014 10:39 PM

真係要掛上背脊先靚仔嫁!{:1_221:}
回復 53# sunnyfatb

咁人地個設定真係咁樣,亂改人地d野咩?
人地ht 打開門口做生意緊係想要你入哂佢d款啦
唔通同你結拜之後你想要乜出句聲就出俾你玩
咁先叫 ...
iwillneverlose 發表於 17-3-2014 10:14 PM

咁又話分兩頭,出m品牌既英雄除左ironman係咪真係咁好賺?
如果佢真係出番廿二世紀之類會唔會賺既錢差唔多?
我有時懷疑ht出咩係咪真係ht自己話事……
ps:我都想佢出便服多d,我預感成套戲過5成時間係便服……
頭像被屏蔽
人地ht 打開門口做生意緊係想要你入哂佢d款啦
唔通同你結拜之後你想要乜出句聲就出俾你玩
咁先叫有heart 咩
玩ht 諗野唔洗咁複雜架
人地明要賺你錢,但你又唔一定俾錢佢賺,
一買一賣就係咁簡單
候活接受訪問緊係話自己有heart啦
唔通講只想賺錢咩,成熟d啦
iwillneverlose 發表於 17-3-2014 10:14 PM

呢個世界就係有太多 "容不下別人聲音的生物",自己的觀點永遠是對的!
哈! 係喎,你個名叫永遠都唔會輸,郁D就鍾意寸人真係為坳而坳,死都坳番生。
得啦得啦.......知㗎啦,全世界你最成熟咪得囉,其他人都係白痴嚟。 :38:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽

回復 133# iwillneverlose

Kopchevboris都一早講咗: "有錢賺先做無錢賺唔做,從商角度絕對正確。"    至於有無heart就見人見知啦

但係我就見到你寸人先囉,咩叫 "不如你開間益下我地啦 睇下你幾有heart都好。 又咩 "唔鐘意下次對住屋企蓬牆講囉 包無人會講中你黑你憎"

口賤黑人憎,先撩者賤呀,你曉唔曉?
這件是今集最終戰衣嗎?
回復 131# Kopchevboris

D護主X你唔使理佢啦   :75:
回復 135# wkt2157

.........................................不是的