Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOTTOYS 1/6TH SCALE CAPTAIN AMERICA (GOLDEN AGE VERSION) COLLECTIBLE FIGURE

回復 131# Kopchevboris

D護主X你唔使理佢啦   :75:
回復 135# wkt2157

.........................................不是的
一有人批評HT,好快有護主 _ 出來吠兩聲是常識吧
咪由得佢囉,人地靠做鍵盤戰士討生活 :he:
回復 134# firefire

條友一向口賤開架啦~
成日有理無理一開口就吋咗人先,以為吋到人好叻咁.
一發覺自己柒咗,就會懶係理性咁想打完場.
我而家反而想知WS會唔會上畫前開訂.........
11號開BW
18號開CA(紅白籃)
25號開??
1號開??
HT真係一次過??
WS之前張圖見到,但CA(籃)就好似唔覺眼......
舊款褲短人矮衫緊膠鞋可動有限,除非新款明顯改善,否則這純是電影倒敍之物實在是雞肋。
Hottoys 就係知道呢隻係雞肋,心知一定有死忠買,為左提高叫座力,就將佢變成唔知係咪真係限量o既限量版
同舊版有超過90%相似,呢隻應該唔會入
其實有留意ht 喺人偶市場既發展既話
都應該知佢由只係香港
到宜家好多國家都有
我估佢已經將生 ...
iwillneverlose 發表於 18-3-2014 12:56 AM

如果呢隻'CA'無用舊野我都會訂...

Avenger哥兩隻'外星人'我都訂了...雖然有點美中不足...
不過是全新開模...值得支持一下...

不知道為何開多一對'boot'嘅鋼模都懶...
我都識'倒模'架...(笑)...
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
今次隻ca都係過踱影式
上次修改版再為下隻新ca鋪路
不過如果我無ver 1
我都必入呢隻
iwillneverlose 發表於 18-3-2014 09:02 AM

唔知有無細廠肯出對'長boot'...第一隻ca同呢隻ca都岩用...:36:
咁就咩野問題都解決曬...:38:
其實今隻都唔太似,但冇訂唐唐隊長,而感覺二戰裝係幾靚,只好訂了,希望限量就可以lee個樣!版個樣都叫型過唐唐隊長,唐唐隊長個頭,見親都响心講咗個字!
其實我最唔明係點解Marvel會整呢套改咗少少嘅二戰裝就擺入新戲入面先:80: