Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOTTOYS 1/6TH SCALE CAPTAIN AMERICA (GOLDEN AGE VERSION) COLLECTIBLE FIGURE

好彩一早放左隻舊隊長,聽日走去訂隻先{:1_214:}
呢隻會係我第一隻隊長:78:
小弟而家真係冇乜心機訂HT啲嘢。
部戲開畫嘅時候開訂,貨一年後先有機會出(仲有好大可 ...
qiy 發表於 17-3-2014 03:41 PM

大大好有道理,真係比你買齊都無時間玩,一年揀幾隻,其他上 Toysdaily 欣賞同好靚圖已好滿足。
停一停, 諗一諗, 如果呢隻不是玩限量, 你是否真心喜歡而去訂 ~ :36:
好彩一早放左隻舊隊長,聽日走去訂隻先
kkkso04010 發表於 17-3-2014 05:21 PM

我入左兩隻...:die:仲有一隻俾我做研究...:no:
HT Facebook已經PS好膠衫腫脹嘅格勒底啦,首頁好快啲改相啦
呢幾年HT只係不斷咁重覆出呢堆MARVEL人物,我已經覺得好厭倦,有無D其他題材可以出吓? 見到佢地D新ITEM我真係覺得好悶.............:42:
呢期hit太空人...出po羅咪修c啦:*
唔計衫褲上紋路唔同呢啲少變化、冇彈夾斜帶、槍袋之外,最明顯的,腰封多一條紅間,腰帶有分別,
...
chshting 發表於 17-3-2014 04:26 PM

睇個款可動會好過第1集個隻
呢幾年HT只係不斷咁重覆出呢堆MARVEL人物,我已經覺得好厭倦,有無D其他題材可以出吓? 見到佢地D新I ...
Kopchevboris 發表於 17-3-2014 05:41 PM

MARVEL唔再開電影咪得囉…講真聽到雷神,美隊,復仇,ironman...batman…都有d反胃…不過都有d都想佢番出…好似ironman個d..重出合金都唔覺係炒冷飯
回復 85# wing1123

係,不過唔止HT啦,希望其他人偶公司出D其他題材啦,我真係悶咗好耐啦。
去y拍睇下反應, 就知受歡迎程度, 幾好的指標 {:1_197:}
衣隻濕鳩限定有冇9折?
呢期hit太空人...出po羅咪修c啦
anakin360 發表於 17-3-2014 05:48 PM

最近HIT既太空人唔係引力邊緣咩{:1_203:}
最近HIT既太空人唔係引力邊緣咩
改咩名好? 發表於 17-3-2014 06:09 PM

正正常常,真實野hottoys唔出架:DD