Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOTTOYS 1/6TH SCALE CAPTAIN AMERICA (GOLDEN AGE VERSION) COLLECTIBLE FIGURE

大同小異,咁又涉一個ver,連埋來緊個Winter成六個!大愛!

HT,可以淨賣合金盾散件比大家嗎?最好可以trade in甩色膠盾。
冇計啦, 鬼叫12"佢做左獨市生意咩.
hulk123 發表於 17-3-2014 04:02 PM

其實12"並不是佢獨市嘅。。
只不過佢而家資金充裕。一口氣買咗大部份電影角色嘅版權返嚟!
之後佢想點出都得啦!所以先冇其他競爭對手啫!
回復 58# hulk123

咁又唔係話人地做獨市既,只不過係其他公司廢啫
小弟不才!請問同第一集嗰隻有乜唔同?thx chings
marine0791 發表於 17-3-2014 04:17 PM

唔計衫褲上紋路唔同呢啲少變化、冇彈夾斜帶、槍袋之外,最明顯的,腰封多一條紅間,腰帶有分別,
個身星星附近件衫個結構同上集唔同,即底層件衫、手臂膊頭一件同心口星星件面衫有用唔同料,底層有膠感。
當然本身戲入面兩集成件衫用嘅布料係有分別,呢一層HT始終公仔未做到個分別出嚟。
如果我買左呢隻CA返屋企都有排執...
大貨套suit太淺色的話我要染返深色佢...但係車死曬..幾種色...無得搞...
對boot又太短...又要搞返長佢...
出錢...出力...出時間...
揾自己笨x...唉...好價有緣先入啦...:(:o:(
都係收起第一隻CA佢算...無眼睇...{:1_222:}
已經有4個隊長,
雖然對隊長有大愛,
唔知點解今次要認真諗諗要唔要,
可能之後仲有好多隊長排住出,
而這隻同之前o個隻分別不大!!
今次pass,
散bid個盾好了!!!
hot toys disappointing once again. Save money!
does anyone know why the link cannot access? Thank you.

http://bit.ly/hottoyscaptainamericagoldenage
仲有一个问题,HT到现在仲出D一啤过既boots,其他厂都有绑鞋带既了
does anyone know why the link cannot access? Thank you.
felixchi 發表於 17-3-2014 04:39 PM

你條 link 好似錯佐喎, 用番 HT FB 果條啦.
頭像被屏蔽
回復 69# how_1001

根本就由第一隻到現在都應該用綁鞋帶boot!
為左慳水慳力所以倒模啤出來。{:1_224:}

呢隻頭雕還像...可惜頸短
本身打算bid個頭雕翻黎,e+睇左...個頭同ver 1都無乜分別= =|||
儲開隊長,咁出發,美國隊長2究竟有幾多個版本架:42: