Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOTTOYS 1/6TH SCALE CAPTAIN AMERICA (GOLDEN AGE VERSION) COLLECTIBLE FIGURE

仲執緊...新版比舊版好嘅係肚係用返白色...:(
用嘅係avenger版嘅加胸body...所以上衣緊到不得了{:1_214:}
CA真人高大加倒三角胸配長腿, 但HT呢個新版圖看似上版一樣短腳虎, boot的長度顏色也不依電影, 公仔本身不知今次可否高舉雙手, 頭雕需好過1.0少少但近似度只係一般。
頭像被屏蔽
講乜都好,抽左先

今次個頭雕似足我,戴住頭罩都認到棚牙{:1_208:}
差得咁緊要咩? 呢隻我反而覺得問題不大(除左頭身仍然兩截色, 同埋有師兄指對boot唔跟),
怪HT翻炒都幾無謂... 新戲有著就出架啦, 唔通怪Marvel Studio"玩野",
"件衫改得果少少又要Chris Evans著多次"咁咩.

單頭雕計開價算合理啦, 件衫拎上次果件改下就得, 期待呢隻又快快派貨有得玩.
差得咁緊要咩? 呢隻我反而覺得問題不大(除左頭身仍然兩截色, 同埋有師兄指對boot唔跟),
怪HT翻炒都幾無謂. ...
JohnnyM 發表於 17-3-2014 03:21 PM

套suit真係唔該深色小小...淺色好核突...:o
真係有好多唔理性咁插ht既人架……
neo.L 發表於 17-3-2014 02:49 PM

吓!講我呀!咁黑寡婦真係俾ironman變換嘢仲小!ironman都要用幾個模呀!
小弟而家真係冇乜心機訂HT啲嘢。
部戲開畫嘅時候開訂,貨一年後先有機會出(仲有好大可能要delay)
有時到blue ray出埋都未派貨嗰陣真係咩火都冇晒。
仲要有貨不對辦嘅風險!
小弟真係放棄了,睇各大大嘅美圖當買咗算了:43:
I still can not understand what's different between previous version and this...
I still can not understand what's different between previous version and this...
tenjow 發表於 17-3-2014 03:48 PM

不是死士,唔駛要齊套…等新制服版本…:78:個人意見訂呢隻簡直徙錢…可以略過
小弟而家真係冇乜心機訂HT啲嘢。
部戲開畫嘅時候開訂,貨一年後先有機會出(仲有好大可 ...
qiy 發表於 17-3-2014 03:41 PM

冇計啦, 鬼叫12"佢做左獨市生意咩.
求其出...求其價...求其買...{:1_214:}
小弟不才!請問同第一集嗰隻有乜唔同?thx chings