Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOTTOYS 1/6TH SCALE CAPTAIN AMERICA (GOLDEN AGE VERSION) COLLECTIBLE FIGURE

要看有冇爱。因之後出都出新 CA....
上次無抽, 焗住要買單,{:3_127:}
樓上兩位,呢個區嚴禁買賣,小心Account被鎖。
我中左,不過讓左比老死,因為有第一集果隻:73:
限量版 / 限定版 / 周年紀念版 / 期間限定版 / 抽選特別版
原色版 / 別色版 / 別注版
原設定版 / 新設定版 / 戰損版 / 重戰損版 /
原作版 / 小說版 / 電影版 / 真人版 /
監修版 / 改良版 /
展覽特別版......
falcon 未開訂!!!!!!!

回復 428# 水水的基地

Falcon相信要再修改吓, 個版同戲中人唔多似樣...

回復  水水的基地

Falcon相信要再修改吓, 個版同戲中人唔多似樣...
chankb 發表於 9-5-2014 05:15 PM

背包帶和眼鏡也不同款
回復 429# chankb
如果係希慎呢隻就真係PASS...
隔住副眼鏡都Feel 到唔多似....
回復 431# kimlam

好似改左, 不過個位演員始終人氣不大

回復  kimlam

好似改左, 不過個位演員始終人氣不大
chankb 發表於 9-5-2014 11:20 PM

演員人氣不大唔緊要, 依家係買個"角色", 唔係買"演員"麻, 如果唔入, 恐防又一次出現鷹眼事件.....
20 號單都收到 message 攞貨了
唉,我21號單,雷神爭一日,等兩個禮拜,ca又係咁。。。。
剛收到通知, 21拎得{:2_297:}
啱啱收短迅,終於派到22號,即刻出去拎!:43: