Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOTTOYS 1/6TH SCALE CAPTAIN AMERICA (GOLDEN AGE VERSION) COLLECTIBLE FIGURE

如果為咗個盾,買復仇者,有兩個
頭像被屏蔽
好簡單
想當年係套戲未上就開訂
果陣個個都話無愛
搞到無乜人訂
到套戲上左
而其他人物ht 都 ...
iwillneverlose 發表於 8-4-2014 04:33 PM

而且嗰時大家個心都覺得,一條射箭佬係成群超級英雄入面真係格格不入,一定柒到核爆.
點知套戲入面可以設計到啲箭同箭筒咁型先得架~跟住有鍾意返囉.
如果為咗個盾,買復仇者,有兩個
558558 發表於 8-4-2014 04:14 PM

復仇者隊長現價係咁多隻隊長中最貴果隻.
回復 369# audiokids

雙頭雕 + 雙盾 + 配件:外星槍,HT都算出得有heart。我最鐘意Avengers版個真人頭雕表情夠肉緊!
回復 369# audiokids

復仇者version本身就貴... 未上CA2之前都成已經20魚,2手都要17-18魚!
頭像被屏蔽
老老實實,Golden Age套衫根本係Marvels想出多個玩具而整出黎。按套戲邏輯黎講,件衫應該同First Avengers套一模一樣先係!

所以我有CA1,我買左set裝用便服頭裝落去就算喇!
你只要知道Golden age套衫係邊道黎就覺得唔想要
回復 374# andrew_wongyk
Ching指劇情?的確為著而著呀∼
回復 375# 船頭尺

係呀
同cosXXXX有得揮
回復 372# iwillneverlose

我Avengers系列全部都是後追,你唔好講原價,勾起我悲痛的回憶.... {:1_198:}
回復 375# 船頭尺

為著而著唔係問題,非科技系嘅英雄都係為著而著.
問題係,按套戲嘅劇情同演繹,呢套同第一集嗰套完全係同一套衫.
套展品講到明係隊長二戰時嘅制服,而二戰時由有得著到著到冷封都係得一套之嘛.
根本就係佢唔連戲!
當然都可以話件衫破損做過修復,又或者套衫爛咗,
呢套係為展覽做嘅仿製品所以多少有啲唔同.
但明明同一套衫,專登出個修訂改版
講到尾情況就好似Gundam W系列一樣
同一部機TV有版設定 漫畫版設定 劇場版設定,搞咁多設定為咩呢?
出玩具,賣版權~
頭像被屏蔽
回復 378# 不肖生
當然要為出玩具啦,只係劇中佢根本冇實際需要著舊服,一直有新服可出戰∼
㼼子丹陳真偷著青峰俠就合理少少∼