Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOTTOYS 1/6TH SCALE CAPTAIN AMERICA (GOLDEN AGE VERSION) COLLECTIBLE FIGURE

回復 345# rock826

d 人覺得個價炒得先買返,根本對ca都無愛∼:38:
就好似batman 1966一出又話攪笑核突,又乜又物,見到其他師兄
影左d正相,個價無回落就話後悔無訂。其實好多時都係無愛而買。為個價姐∼:45:
而且呢到好多炒家搵食,藉故唱淡,到出貨又唱好狂讚,呢種技掚經常出現。
回復 349# holam

點解唔買Set 裝?Golden 炒到差唔多20魚,Set 裝兩隻又係20魚,抵玩。
回復 353# fishnchips

師兄睇完套戲,就會明白點解突然咁多師兄想入返Golden Age Ver……
我本身抽唔中,諗住由佢,點知琴晚睇完都好想要!!
反而Set裝吸引不大…
唔關價錢事… 而係邊一件戰衣比較有代表情嘅問題……
回復 354# kimlam

我有睇CA2,我都認為Golden Age戰衣有代表性,只係覺得唔值20魚呢個值。
我都抽唔中,呢隻會唔會好似鷹眼甘,炒上天價架?
回復 356# 蒙眼佬

鷹眼得一款,CA出左7個version,你話呢?
啲人之前個個都話呢隻HT出嚟呃錢,點知一睇套戲有三份一時間、最後大戰都著呢套,
嗰 ...
chshting 發表於 8-4-2014 12:16 PM

十分認同師兄所講。之前有得訂又話隻嘢唔掂,搵笨同之前CA係一樣,依家就想後追:38:
十分認同師兄所講。之前有得訂又話隻嘢唔掂,搵笨同之前CA係一樣,依家就想後追
soapy 發表於 8-4-2014 03:15 PM

好在叫咗朋友一齊抽先抽到!{:1_226:}
回復  kimlam

我有睇CA2,我都認為Golden Age戰衣有代表性,只係覺得唔值20魚呢個值。
fishnchips 發表於 8-4-2014 02:05 PM

20魚唔係因為套衫有代表性,而係因為限量.....
我都抽唔中,呢隻會唔會好似鷹眼甘,炒上天價架?
蒙眼佬 發表於 8-4-2014 03:05 PM

話時話.....到依家都唔明點解隻鷹眼可以炒到咁貴...
如果太貴,以隊長這種有幾個version,之後又會再有新版既角色而言,唔值盲目高追
我訂左full set,其實想要便服版+真人頭多d
如果太貴,以隊長這種有幾個version,之後又會再有新版既角色而言,唔值盲目高追
我訂左full set,其實想要 ...
tony2013 發表於 8-4-2014 03:31 PM

問題係隊長 full set 都無紅藍盾, 等於有 ironman 係手, 但全部唔係紅金色.
回復  蒙眼佬

鷹眼得一款,CA出左7個version,你話呢?
fishnchips 發表於 8-4-2014 03:14 PM

出過 7 款又點? ,  7 款咪又係炒起哂.
回復  fishnchips

師兄睇完套戲,就會明白點解突然咁多師兄想入返Golden Age Ver……
我本身抽唔中,諗 ...
kimlam 發表於 8-4-2014 02:02 PM

完全同意, Set裝我本來想入, 但睇完戲後決定吾入. 因為真係冇什麼代表性.