Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOTTOYS 1/6TH SCALE CAPTAIN AMERICA (GOLDEN AGE VERSION) COLLECTIBLE FIGURE

回復 407# fishnchips

呢款係 Avengers 復仇者聯盟 Captain America
回復 407# fishnchips

呢款係 Avengers 復仇者聯盟 Captain America ,sorry我講緊 CA2 出戰損版喎
回復 410# audiokids

我想講CA出咁多款,應該唔會炒到鷹眼30幾魚咁變態。但因為CA2套戲,不只舊款CA,連帶Red Skull、Black Widow 都一起炒上。
話出佐7款隊長果個係你喎,其實你想表達咩呢?
audiokids 發表於 9-4-2014 03:05 PM

我諗七隻隊長係......
1. 第一代二戰隊長
2. 二戰表演馬騮戲經典服隊長
3. 二戰皮褸救人版隊長
4. 復仇版隊長
5. 第二代二戰服隊長
6. 第二代全藍服新戰衣隊長
7. 第二代便服版隊長
睇完隊長, 而家先想入呢隻, 但炒到咁貴......
睇完隊長, 而家先想入呢隻, 但炒到咁貴......
yuenleung 發表於 9-4-2014 04:12 PM

比原價多6舊,我仲忍緊手,睇多兩日先。
又抄抄抄  {:2_303:}
侯活話會同GOLDEN AGE出戰損版的,大家入隻戰損好過入炒貨俾錢炒家賺啦
wiswis 發表於 9-4-2014 11:17 AM

但我睇戲又好似唔覺佢最後點戰損過.......除左比長毛打個幾拳......
侯活話會同GOLDEN AGE出戰損版的,大家入隻戰損好過入炒貨俾錢炒家賺啦
wiswis 發表於 9-4-2014 11:17 AM

老老實實....就算出戰損, 呢隻一樣會照炒....
回復 400# andrew_wongyk

雖然Hot Toys已幾乎出齊《美國隊長2》重要角色,但其主腦Howard表示,仍有不少空間推出新品,例如戰損版美國隊長、揭開眼罩後的Nick Fury,以及今集勁搶鏡嘅羅拔烈福等。
http://orientaldaily.on.cc/cnt/lifestyle/20140408/00322_001.html
老老實實....就算出戰損, 呢隻一樣會照炒....
crazysmiles 發表於 9-4-2014 10:20 PM

同意,呢隻話哂叫限量,之前兩年既 movie promotion figure,個價宜家都好貴。
一上映就彈起左,唔追喇
要看有冇爱。因之後出都出新 CA....
上次無抽, 焗住要買單,{:3_127:}
樓上兩位,呢個區嚴禁買賣,小心Account被鎖。