Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOTTOYS 1/6TH SCALE CAPTAIN AMERICA (GOLDEN AGE VERSION) COLLECTIBLE FIGURE

好簡單
想當年係套戲未上就開訂
果陣個個都話無愛
搞到無乜人訂
到套戲上左
而其他人物ht 都 ...
iwillneverlose 發表於 8-4-2014 04:33 PM

雖然係咁, 不過對鷹眼真係提唔起興趣, 而且又會有 Avengers 2, 又會出新款, 理得佢炒上天....
都唔知恨自己早出世揾多D錢早著先機好,定恨自己遲出世索性冇眼屎乾淨盲好...:67:

我純粹發下牢騷,唔好太認真...因為待一早想訂都抽唔中{:1_207:}
回復  venson8789

我覺得隊長換上舊戰衣,係為左令冬日記返自己的真正身份。
fishnchips 發表於 8-4-2014 11:56 PM

我都覺得CA係呢個原因而著返舊衫的
侯活話會同GOLDEN AGE出戰損版的,大家入隻戰損好過入炒貨俾錢炒家賺啦
回復 399# wiswis

有source嗎師兄
thanks
回復 399# wiswis
請問師兄邊度收到風話出戰損.
回復  wiswis
請問師兄邊度收到風話出戰損.
rock826 發表於 9-4-2014 12:01 PM

東方日報昨天副刊報導,有錯請指正
我都覺得CA係呢個原因而著返舊衫的
kenso23 發表於 9-4-2014 01:26 AM

其實隊長響漫畫打到冬日戰士都冇換過衫,仲係經典紅白藍!不過電影就要換衫吸引觀眾!
回復 402# wiswis

如果是真的,咁就正。因為HT從來沒有出過隊長的損戰版。HT Terminator和Ironman就成日battle damage....
上次抽唔到出番戦損版!正!我讀得書少,吾好呃我!
What battle damage version???  Bloody face and dirty uniform???
回復 405# ken_bo8746

NECA 都出左隻1:4戰損版,不過我覺得可以再激D,因為隊長最後打到好傷... 幾乎幾豬頭。

What battle damage version???  Bloody face and dirty uniform???
BlacJac 發表於 9-4-2014 02:22 PM

May be , Dirty Face and Bloody Uniform
有冇CHING有CA battle damage 劇中相upload 睇睇個look?
回復  audiokids

唔好話7款隊長,連Red skull 都咸魚番生.... 我幾個月前12魚買入,衣家16魚。
fishnchips 發表於 9-4-2014 12:00 AM

話出佐7款隊長果個係你喎,其實你想表達咩呢?