Toysdaily 玩具日報

[詢問] 新手想入hot toys火坑

leung1908 發表於 21-8-2014 01:41 PM
唉....而家好十五十六囉.....而家三千幾....再遲D如果四千就真係完全唔捨得

做人要清醒同有原則,超出自己筆直就不要強行,量力而為!
leung1908 發表於 21-8-2014 01:40 PM
師兄你好
我自問好忍得手既....應該唔會儲齊...因為唔係隻隻鍾意
除非有人放一個超超抵價先會考慮囉

同你一樣,唔係隻隻都有,好似mk42就not my cup of tea! 但買吓買吓不自覺地都入咗好多(個人原本應有嘅量),人就係咁衰,口不對心,話唔買,最後又買,買咗又後悔,到取貨or玩時,個心又好鬼興奮喎!唉,犯賤...嘿嘿! 唔知其他師兄又係咪好似我咁嘅心態玩im呢? 分享吓!:shy:
ChiuJai 發表於 21-8-2014 01:53 PM
做人要清醒同有原則,超出自己筆直就不要強行,量力而為!

當然啦....唔會太高追囉....而家個價都仲算接受到既
ChiuJai 發表於 21-8-2014 02:01 PM
同你一樣,唔係隻隻都有,好似mk42就not my cup of tea! 但買吓買吓不自覺地都入咗好多( ...

玩既時候真係好鬼興奮(由其著哂燈既時候)....
舊既未必會追...新出就可能會買...等佢出再版或者合金版囉....
leung1908 發表於 21-8-2014 02:13 PM
當然啦....唔會太高追囉....而家個價都仲算接受到既

如果正如你所講個價係你接受到嘅,把握機會,睇準入貨啦,機會難逄! (好似有少少導你入坑咁,嘻嘻) 我相信師兄你係明智,有怪莫怪!:(
ChiuJai 發表於 21-8-2014 02:23 PM
如果正如你所講個價係你接受到嘅,把握機會,睇準入貨啦,機會難逄! (好似有少少導你入坑咁,嘻嘻) 我 ...

無去抽或者抽唔到就預左食炒價架啦....鬼叫佢限量咩
都唔係導既....自己本身已經叉左隻腳入去啦