Toysdaily 玩具日報

查看: 45948|回復: 95

[詢問] 新手想入hot toys火坑

小弟今日路經兆萬,見到hot toys個雷神好靚
就想入去訂,但入到去好似睇唔到有標價錢
我想問下各位大大
是否hot toys出的都沒現貨?
每次出的新款要幾耐先有得取貨?
都去到舖頭啦, 點解唔直接問入面 D 員工, 反而返黎出 post 問呢 ? {:1_215:}
我明你既感受~我第一次都同你一樣~~
價錢唔會貼出黎,一係問佢地D員工,一係向哩度搵。
hot toys出的都九成沒現貨,要現貨得YAHOO拍賣。
隻隻都唔同,但最少要等半年,不過你買到最愛到你囉貨時會覺得值得等既。
師兄以前我同你一樣乜都唔知,多啲上嚟睇下都可以知多啲嘢,我上年開始訂咗6隻,而家攞咗2隻,攞貨嗰一刻真係幾興奮㗎
是否hot toys出的都沒現貨?  
- Yes,每次都要落訂先,除非派貨個陣有人唔拎先會有現貨

每次出的新款要幾耐先有得取貨?
- 半年至一年不等,有機會仲會delay
間中都有例外既, 好似隻DX 13, 正到無論, 都有現貨入手。
師兄以前我同你一樣乜都唔知,多啲上嚟睇下都可以知多啲嘢,我上年開始訂咗 ...
ssandy 發表於 12-3-2014 12:39 AM

same as you....................
歡迎你,預五皮出來,應夠玩一年(後追心頭好)
真係唔該各位大大回答我問題
真係唔該各位大大回答我問題
吃喝玩樂 發表於 12-3-2014 12:45 PM

大家都係同道中人了.:35:
師兄 只要堅持一定絕對唔好買IRON MAN系列 就買極都有個譜
shukei 發表於 12-3-2014 02:48 PM

好多人就係因為IRONMAN。。。。。。。例子如我。。
多數啲80後都仲irm毒,小弟係其中之一:56:
夠定力先好跳落去.
否則你一年起碼去少兩次旅行. (東南亞)
ironman是無張地獄絕不能買!!!
:36:歡迎你加入呢個無底深潭~~~~!