Toysdaily 玩具日報

查看: 38676|回復: 105

HT 日日都係 等等等....

其實....如果下下都係要等成年先可以拿到貨.....各位師兄係唔係都一樣照買同咁捧場??

隻robocop 等到癲左~~~明明話Q2派.....有人POST左出來話要8月...............唔係嗎??
唉.....等到傻真係∼∼
其實係 成日無理延期 所以我都好希望佢有競爭對手 但無奈未有對手威脅到佢
克制對手的技兩....
訂ht嘢要學識忍忍忍忍!
愛国者再過兩個星期就一年
mark 42 下個月一年
而家都好少訂佢d嘢
春夏秋冬計,八月夏季係Q2喎~
定還是因為1月係冬季所以由冬計起?
最慘等到熱潮過哂都未派貨:cool:
因為佢D對手都同佢鬥慢
所以想佢快
太天真了:he:
其實又唔係HT官方公佈8月,點解選擇相信?再者一年前收訂今日取貨,同無預告無收訂今日突然岀貨,後者真係開心啲?
眨下眼又一年,其實唔係咁難等啫。

其間玩下自組,出出入入旺角,幾忙碌㗎!
頭像被屏蔽
佢DELAY都話大家無得玩,
佢派貨人地玩左個幾月後你都未有得玩先慘...
呢排靜ht靜個鬼...派咗隻狼人之後成個月都無新貨派咁濟..........:unhappy:
當初未玩HT果陣就係一直糾結喺派貨日期呢個問題上面,好似潛行咁提早咁多派,差D訂咗無錢拿,好似超凡蜘蛛咁拖法,乜熱情都退曬啦。
我就無乜所謂 , 當時係鍾意個figures先訂 , 訂既時候預左無咁早有得玩 , 到真係派貨既時候就有種突然有玩具到手既興奮 , 收到玩具就開開心心咁玩 , 做乜要咁多煩惱呢
其實已習慣了。。
但求佢大貨唔好鬆手鬆腳,唔好射尼眼,正正常常,
就心滿意足了。。。。