Toysdaily 玩具日報

查看: 7015|回復: 15

[分享討論] 超合金魂另類中毒記.....

唉....因為訂左金毛又仲未有得拎,咁唯有打住隻"機戰Z"減輕蟻咬情況啦,點知唔打由止可,一打就不得了.........中哂"天元呀,7劍呀,THE O呀,創聖,大帝,真31等等等等.......其實我都唔係隻隻識,不過真係好有型同好熱血,由其是隻天元巨鑽,而家好想買番隻.......天呀....蟻咬情況更加嚴重左.....有冇師兄好介紹邊隻出過而又幾好?!:64:
KONAMI出的天元合金一定係最靚同最好玩的了..
超多鑽頭,又有分合体翼,係爭咁個超大鑽啫!
不過都係唔好諗了,怨念品嚟,當年都賣成十三魚至十八魚....
今時今日無雙金都唔洗諗!!
KONAMI出的天元合金一定係最靚同最好玩的了..
超多鑽頭,又有分合体翼,係爭咁個超大鑽啫!
不過都係唔好諗了,怨念品嚟,當年都賣成十三魚至十八魚....
今時今日無雙金都唔洗諗!!
創聖合金 is also good, but also, should be very expensive now........:80:
一番A賞都唔算差,不過都系買少見少了。
之前“老虎網”有,系合金噶一半價錢左右啦。
宜家就。。。
最好都系Konami只合金~~
當年忍痛買左,宜家當堂開心曬~:43:
創聖合金 is also good, but also, should be very expensive now........
Sapphire 發表於 29-4-2011 07:43 AM

阿虎網有得bid~~~
十幾魚有交易~~~
不過係舊貨.....
新淨靚貨兩金牛起~~
創聖真係好正架... 買啦買啦...:75:
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-151156-1-1.html
創聖係機戰D打鬥場面都好型
創聖合金 is also good, but also, should be very expensive now........
Sapphire 發表於 29-4-2011 07:43

當年係船仔平到1金樓下都無人要, 依家要追都幾難...:78:
我當年好似就係船仔用***入左真係好正,
係要用架先企度就差dd
回復 2# 呂奉先

之前有見過,外型係好正,但請問師兄呢隻合金成份高唔高?關節ok嗎?
回復 8# bearbearwolf

佢個無限拳實在誇張,1-14格.......打到上月球,但呢d先係我要既機戰~~~
算啦...平平地 買隻依家兩魚既composite ver ka.吧
=-=粗玩 爛左都唔會太肉赤
咁搞法呢位朋友玩一次機戰都會流好多血:DD
我都好鍾意機戰, 玩具可以揀METAL BUILD 既七劍同合金魂BIG O都唔錯~