Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] HT第三隻狼人 - 第四頁新增換件故

hottoy班舊人,個個鬥惡!
回復 73# willywonka

我當日email投訴左, 至今也沒人回覆, 現在幾日後樓主又出事, 相信現在都無乜人理會了, 管理有問題, 同類事情自然會不斷發生, 周而復始, 令人失望。
頭像被屏蔽

回復 77# chankb

可能再等多陣
上次佢哋大約過咗一個多星期先用電話回複我,之後就再見唔到見叫Wah嘅精英
其實好無奈。

即塲吾比開盒驗,出門口驗完有事返入來話貨出門,要入留資料,退回廠。若發惡,佢真係唔驚,咁唔通真係打人放火?

人地係缸瓦!

只望上帝保佑!(千幾銀都要咁,唉!)
HT門市D態度真係唔知點。反而MEDICOM日本就真係無得頂!
我喺AMAZON.JP同間第三者舖頭6000yen買了隻RAH MISSION IMPOSSIBLE TOM CRUISE, 郵寄去我日本個FRIEND度,再轉寄比我,收到都隔咗成個幾月。一揭開發現唔見咗個手提箱!聯絡賣家佢話佢得一隻無得換比我,叫我退回就回款。但係隻公仔已經嚟咗加拿大,再寄郵費都蝕死。膽粗粗由MEDICOM網站聯絡,映埋相SEND去證明未開封但少咗件嘢,一日後即刻回覆話會FEDEX翻比我,完全唔需要多講。真係無敵!
HT學到MEDICOM一成都好了!
正因為呢D咁衰既售後服務,我現在只會係最鍾意的figure先會落訂:78:
我換過兩次,個長毛哥哥都好有耐性同礼貌
公道講, SB新請果班都好好禮貌, 係個別舊瘀血未清.
如果換晒有家陣批新人咁既質素我非常滿意.
回復 83# 00001

長毛瘦哥哥態度係唔錯呀~~~
回復 50# chankb

比我拍枱爆佢 ...:53::53::53:

我試過"日本果邊"medicom同岩岩side show的售後服務...真係比滿分....

成個黑武士頭,速遞換比你叫你整爛舊果個send返相比佢地就OK...根本呢啲件成本低,佢都費事收返,大家講過信字,呢啲公司真係有大將之風~仲要件parts係廠未寄到佢地公司,要遲DD先寄到比我,都特登send個mail話我知~細心!

我去HT換parts,又依樣又果樣,又吾比依樣又吾比果樣,好似換金條甘...parts仲貴個舊金甘,仲要受果班後生氣?已經少左玩好多了...
四眼仲有個hip hop 打扮的都係串咀人,遇到佢要小心~

Thanks樓主! 呢D先係中肯report~~
頭像被屏蔽
如果佢係代理,都仲話賴間廠比漏幫你補。但佢係自己設計,生產,銷售,點講得通吾關佢事?咩鑼緝黎?
如果佢係代理,都仲話賴間廠比漏幫你補。但佢係自己設計,生產,銷售,點講得通吾關佢事?咩鑼緝黎?
poonad 發表於 20-2-2014 06:13 PM

即係有一日, 個staff同您講, 公司唔比換, 係ht公司既問題, 唔係我員工既問題.