Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] HT第三隻狼人 - 第四頁新增換件故

回復 30# kimlam

ching所列全是出色好物, 現在可能多咗產品, 專注力分散了, 產量同款色倍增, 便不能如以往一樣花同樣時間心機去制造或改善一件產品。
好中肯的玩評~支持~我冇訂唯有等插水
The final product seems to be very so so, esp on the headsculpt.  I have the previous two versions and I prefer the 1st version uniform and the headsculpt of the 2nd veresion !
好中肯的玩評~支持~我冇訂唯有等插水
水盡鵝飛 發表於 12-2-2014 18:16

Hawkeye 當年都有人咁講.........
聽完咁多師兄的意見,如果我將 V3 的頭雕放在 V2 body,V3 的body就放老翻劍齒虎頭,效果應該不錯。
回復 29# locat

同意= =舊個d做得唔好話似唔似先...
但係至少個面相都叫正常樣...眼神又正常好多!
我自己認為最大問題係隻眼- -
好似派貓女個陣一見到真係講句"係唔係真係咁貨不對版"~
面相唔似唔緊要... 眼珠跟本唔知想點... 如果唔係都唔會咁多師兄想搵人重塗
其實我見mechanic同workshop既tony眼珠都好似好冇神咁... 不過好過貓女好多
而呢隻狼人都好似眼珠有d怪咁~雖然唔見有師兄提過隻眼!
支持,指出優同劣,好過d大師級繕穚多多聲
Code 發表於 12-2-2014 11:10 AM

同意... 果D又無人話廣告 >_<
十分認同, 確實很多偏長的面形, HT將佢做到方形咁,闊左 這個係咁, Loki個版, 之前鷹眼,Tony, 頭形也捉不穩,  莫說樣子似.{:1_229:}
Ching,評述好中肯啊,我一早睇完官圖就放棄 Lee隻啦,感覺睇完冇幾耐就出到&#22021;大貨麻麻,身材減曬!!!都係等下一隻白頭勞根啦。
腳仔軟但&#21452;手勁實,完全同意!

回復 38# 南斗水鳥拳

個人感覺,,,最近的大貨都有大頭仔現像,,,,,,,
    搞到頭大身細,,,,
     如果body已經係1:6 高度,咁個頭應該係做大左,,,,,,,

"  個人意見,唔岩聽唔好插咁大力~
回復 41# E神

D高度就好求其,Hot Item 先跟足D,例如復仇者系列。
唔插咁大力不如唔插:34:細力無引
回復 38# 南斗水鳥拳

loki ver.2 真係本身好期待,因為第一隻我仲未玩12吋冇買到,而且因為thor2所以炒貴左ver.1 loki...
點知一出官圖...... 真係幾趕客
Loki角色確實係正,無訂V2,等出貨或V3算了,skip得就skip,隻隻都買幾個version:26:
:64: Thanks share~ :71: