Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] HT第三隻狼人 - 第四頁新增換件故

吾使救命...師兄你吾發呢個牢騷...就吾知要去換啦。
venson8789 發表於 12-2-2014 12:05 PM

好彩攞出黎講一講, ching快去換~
伯母生你出唻之前會唔會知你為人?
JohnnyM 發表於 12-2-2014 11:44 AM

寸得妙! 笑左 XD

呢d先係真正玩具報告!!!
寸得妙! 笑左 XD

呢d先係真正玩具報告!!!
hk大人 發表於 12-2-2014 12:19 PM

由佢啦,哩個版好多哩D人,見怪不怪
只要有番對襪遮遮醜, 對腳應該順眼番好多,
但其實呢隻都幾腳軟下(但對手臂又勁實淨... 唉~)
頭像被屏蔽
今次隻狼人有不足之處我同意,body唔夠大隻,西裝look唔襯
但我唔覺得3隻中佢會最唔惦,個頭相比頭2隻已經似左唔少,當然又會引來頭雕鑑賞師插
第2隻我想入但因為個頭放棄...

回復 7# 買買買

「 唔買就無投訴?」?消委会仲有何存在価値?細心D都明白面相等等同版係有出入!{:1_204:}
其實仲有個問題,留意下骨爪、鋼爪同無爪拳頭,每對左右拳頭D陰影都有陰陽色既問題,著西裝係唔覺眼,一著背 ...
kkchan03dsd 發表於 12-2-2014 12:45 PM

師兄, 呢D我冇好仔細Check, 不過我都有其中一隻拳頭(無爪)有黑色油跡.
今次隻狼人有不足之處我同意,body唔夠大隻,西裝look唔襯
但我唔覺得3隻中佢會最唔惦,個頭相比頭2隻已經 ...
tony2013 發表於 12-2-2014 12:47 PM

第二款真係有多少走樣, 似漫畫裡面果個多過Hugh Jackman,
但嬲樣既狼人真係好有玩味:35: 所以果隻我反而收貨
回復 9# JohnnyM

笑咗                  :DD
回復 24# JohnnyM      RE: HT第三隻狼人 [修改]  

都係ar,狼人要兇猛先至正!
甘多不滿,點解仲要買呢?唔買就無投訴啦
買買買 發表於 12-2-2014 11:28 AM

話又唔可以咁講,訂嘅時候睇官圖落搭,要等到攞貨至知瀨野的。
HT出頭雕大多數時間都唔足比例(偏細),今次跟足比例就顯得舊素體細左。

呢間廠都係時候整多隻介乎於屎大濃同阿諾之間的素體出來了,成日食老本,唔得架。
依期 HT figure , 好多都係 新不如舊.....
師兄o既報告非常中肯, 呢D 係近年少有o既玩具報告!!
講返HT o既頭雕, 早兩日上去訂喪鞭MK II, 兜左個圈, 發覺好多舊Product 仲似過而家果D!!