Toysdaily 玩具日報

查看: 22082|回復: 78

馬年願望: 此區應該改名做HT 專區

人地個12吋PI mk vii討論帖,討論得好好地,無厘頭被移動. 雖然PI 隻合金質數冇HT 甘好,但各網友都熱烈討論。原全冇違反討論守則。既然做得甘明顯,不如改名啦。大家條氣都順d。
agree,PI 個隻明明都係12"
香港呢個地方邊個有錢就係老細..........鬼叫PI冇比錢賣廣告咩
會唔會pi果隻矮左少少唔夠12吋得11吋半?
直接改名反為好,岩channel先入黎傾,明買明賣,見習生見到個名就明白晒。
咁黑暗{:1_229:}
明買明賣,大家開心。好過成日要搬屋,又冇厘頭開個閒聊區。
例如分開HT,EB (有落廣告果幾間)專區,冇落廣告咪group埋一齊囉,好過做甘多小動作。
TD 一直都係咁

係黑暗到爆

吹咩

有本事唔好黎 (我代CCTD講):36:
上咁多年TD,只見愈來愈商業味重,火藥味(或炒味)又濃,以前邊係咁架:67:
居然做出咁既事?TD真係好Q黑暗........

另外閒聊區真係好無聊,直接叫堆填區啦..........
(話時話,我咁講會唔會封户?)
可能人地用合金做IRONMAN唔算人偶, HT用合金做IRONMAN先可以叫人偶

我試過開HT 雷神2.0正式新宮圖POST,
但好快"被合併"在以下的POST中http://www.toysdaily.com/discuz/thread-216175-1-1.html
其實原本都冇咩所謂,
但最神奇就係,過多幾小時後,
雷神2.0 的官圖,就重新由一位--"用戶組: TOYSDAILY 主版管理員  " 開新POST
之後小弟PM 這一位TOYSDAILY 主版管理員,想問問原因,但結果得不到回覆.....
:38:

其實都希望會分細召區,
如HT , EB , PI,及其他的分類,
搵POST都方便好多.
agree,PI 個隻明明都係12"
fishnchips 發表於 5-2-2014 12:43 AM

這個12吋人偶區連HT armor, 1/4 batman都有! 好神奇!{:1_203:}

這個post都好快比人移!

之前都見到好多有關投訴HT的就被人移去人偶閑聊垃圾區!:36:
頭像被屏蔽
{:1_204:}而且佢移區了,所有關注好似吾见了, 有人發新post都無通知