Toysdaily 玩具日報

馬年願望: 此區應該改名做HT 專區

其實平台係TD, 當然可以有最終的決定權啦. 不過我覺得, TD都係收人廣告費用來支持平台的運作, 廣告都係想多d人睇. 如果想平台多d人流, 始終有清晰的指引會更好呀. 起碼post的兄弟開心, admin又唔需要額外增加工作量去移post. 我相信大部份兄弟留言都係討論的多, 而唔係"賣廣告"啦~
其實平台係TD, 當然可以有最終的決定權啦. 不過我覺得, TD都係收人廣告費用來支持平台的運作, 廣告都係想多 ...
jeffloh 發表於 7-2-2014 03:01 PM

其實大家只吐下苦水,:63:也知無用. 這是別人地方. 但也好感謝這版個樓主身伸張正義, 把見到有問题地方在這指出.    {:1_235:}
的確,係留意番PI沒有在動漫節2013展示其1/6 Ironman商品.
相反1/4及1/12就可收訂,因為同場有HT,佢應該唔放 ...
Toro 發表於 7-2-2014 12:34 AM

上次我要去星國订PI時問過PI可否纲上訂寄來,但不可, :63: 因為PI只拿了星國1/6 ironman之license. 相信香港及好多地方1/6巳給HT拿了.故在動漫節PI公司不可自己公開在HK售1/6, 而1/4,1/12,PI應有HK license. 所以可以PI名義公開賣. 但好多店自己从PI外地買回HK賣,HT應是管不了的.{:1_204:}
其實都係大家討論下交留下姐,洗唔洗甘誇張 要移走:oh:
支持開專屬區,例:HT區甘