Toysdaily 玩具日報

查看: 54482|回復: 45

[新品消息] ES合金《功夫貓黨》貓神金剛 ~ 發售日確定(?)

ES合金 《功夫貓黨》 貓神金剛

2016年4月24日 updated 預定出貨 list

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 82275&fromuid=5

=============================

內容: 主體, 一對拳頭, 一對手掌, 兩對握武器拳頭,一隻握槍拳頭, 兩武器配件, 戰鬥母艦地台  
材料: ABS, PVC, 金屬
產品高度: 約190mm

特色:
・全身關節可動!附魚骨叉及魚槍!
・可變形成戰鬥母艦型態!
・無可比擬的合金質感!
・盒面由動畫人設鈴木典孝全新繪畫!

對象年齡: 15歲或以上
預計發售: 2016年第5月
日元:14,800Yen
零售價:HKD780
截單日期: 3月18日

©創通・УШвヵк①

另外仲有隻 黑色真三一

ES合金 Shin Getter 1 Black ver.
物料: PVC + ABS + 合金
預訂價HKD640/套
預計發售日期: 2016年第二季

3個月後出貨, 還是要加一年?
redfish 發表於 29-2-2016 05:06 PM
3個月後出貨, 還是要加一年?

3月係 截單 ... 5月 先係 ... 「預計」發售日。
其實平常心 la ... 出貨時間有時真係唔係廠話到事既 ~
Thank you so much for sharing information
請問貓神金剛邊度有得訂? 我見啲玩具鋪只係開左黑色真三一預訂
batistulun 發表於 29-2-2016 08:12 PM
請問貓神金剛邊度有得訂? 我見啲玩具鋪只係開左黑色真三一預訂

放心 wor ... 應該好快都會開埋 d 隻。
訂咗要等幾耐先收到貨?????????????????????????????????:unhappy:
貓神係其中一個童年回憶! 屋企冇位都要買!
其實定價都幾貴下......
呢隻應該幾重手下, 希望上色有番真三一效果。
唔知會唔會準時呢 :ar:
我上年10月見孤仔開佐訂仲以為一早訂緊, 果時訂價!)XX, 同建議價差咁遠都唔知佢會唔會平番比我....:time:
ryvius 發表於 1-3-2016 10:10 AM
我上年10月見孤仔開佐訂仲以為一早訂緊, 果時訂價!)XX, 同建議價差咁遠都唔知佢會唔會平番比我....

那隻是EVOLUTION TOY的磁石版, ES合金之前一直都未有定價, 唔會接訂
http://evolution-toy.com/da/29nyagoking.html
無限地帶23 那一隻可變機器人
也快要有發售的消息了,
最近ARTSTROM速度有比較快一點點