Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS231 – Thor: The Dark World: Loki Collectible Figure Specification

橫掂甘受歡迎,不如好似joker甘出隻3.0可動眼版啦!:57:
佢又未去到joker咁受歡迎,除非復仇2有佢份啦,唔係再出機會都好微,因為始終外形服飾都無乜變化
回復 117# sunnyfatb

唔同呀~雖然HT次次畀人小完大貨都會改.
但平時啲人講到幾差都好,衰極都六七成相似,有返一般副廠質素.
所以當佢改靚仔之後點都有個七八成.
就算ADA同貓女又或者Rock雖然都罵聲居多,但都唔係真係認唔到人.
但今鋪呢隻Loki真係走晒樣,已經唔係雕得好唔好嘅問題,而係變左求其有條友cos緊Loki咁
粒頭唔掂嘅程度絕對係十周年紀念哥哥之上.
而且套衫剪裁又錯,揀嘅物料又無改善,配件又完全不可期待.
唯一可喜係正常個辦已經落左街鋪,到今時今日都未落,即係全速改緊.
睇咗辦覺得OK先出手穩陣呀.
訂左先算
ironman3 發表於 21-1-2014 05:14 PM

有錢真好{:1_222:}
雷神索爾2的系列我都沒訂...我都懷疑Loki 2.0有人會訂......{:1_203:}
LOKI實品未到.....應該未完成!!!訂左先算
HT可能給驚喜
回復  sunnyfatb

唔同呀~雖然HT次次畀人小完大貨都會改.
但平時啲人講到幾差都好,衰極都六 ...
不肖生 發表於 22-1-2014 03:37 PM

絕對同意!依家咁嘅死樣真係睇唔出係邊個...
有錢都訂唔落手.....即管睇埋個辦先算!
我錯過左第一隻LOKI ..本黎諗住第二隻點樣都好.就算唔正過第一隻.都唔會差過...點知..點知呢個頭雕個樣走到咁既程度...我好想要LOKI.但又訂唔落手...真係..大佬呀..我已經係咁望住張圖催眠自己.希望望耐D會有種越望越似既假像比自己..但唔成功....家陣搞到LOKI 好似中左黑魔法走左樣咁款....點好呀...
回復 128# elliottlai
咁你俾個隊長頭佢囉!當係佢玩魔法咁玩雷神咁囉!{:1_220:}
LOKI實品未到.....應該未完成!!!訂左先算
HT可能給驚喜
Neymar 發表於 22-1-2014 04:42 PM

而家買野下下都要等佢俾驚喜咁開心
:$ 到時改返好個頭記得要多謝HT{:2_305:}
回復 129# sunnyfatb
HAHA 你呢個提議幾幽默..不過呢個做法..自組算啦.洗鬼買佢呢隻咩.HAHA
回復 131# elliottlai

純粹意見不喜勿插!{:1_225:}
回復 127# irontuba

師兄,同你決定一樣,
睇埋個辦先決定,
希望快d有辦睇!!
好似仲未有版睇bo:67:
回復 134# owen1313

之前問過應該係呢個星期!