Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS231 – Thor: The Dark World: Loki Collectible Figure Specification

完全唔似,皮膚質感皺紋過份突出賣弄雕功!
haha_muse 發表於 17-1-2014 11:06 PM

0分、返屋企自己検討一下!!!{:1_204:}>>>HT:42:
好失望,當初真係勁期待Loki.....睇復仇者同雷神都係為左睇佢,點知而家搞隻who am I...好彩有買1.0......唔係而家個價都唔知點追:die:
開始擔心隊長3.0同黑小姐3.0個樣:69:
完全無眼睇:54:{:1_206:}
搵LOKI開年整單咁野...

真係超像真頭[雕]呢次~~~~
1.0 靚仔同神似好多.....好彩有買! 呢隻可以pass
唔講頭雕,avengers套衫華麗d,有舊版已足夠
benice 發表於 18-1-2014 12:13 AM

如果咁睇,條領都錯晒啦~
左領要再長啲去到近腰位,而且個款都係做錯
右邊根本唔應該專登做個襟位出嚟,多條魚~
大衣右邊甲位係貼住拉鍊,唔係零零丁丁咁釘兩塊野係度
本身冇入1.0,睇住VER1既價1牛7魚,2牛,2牛4魚,2牛8魚,都唔入手,就係為左等出2.0結果出到咁
真係好失望
但同時見隻野出辦咁耐就比人插足咁耐,都唔知好嬲定好笑
真係好失望!!:72::69::63:
good, can save some money, well done HT~~~:71:
失望到極點,仲話今年先攞左最佳受權商獎,諗住你會精益求精越黎越好,你黎個大倒退,唉
反而覺得第1版個頭無咁似...
就算大貨會改 我都對呢種手法好費解
我地d客就係靠你個辦同官圖衡量買唔買
你個辦正, 大貨有10-20%差距係接受 呢樣玩左figure咁多年都知
你而家次次都係整個唔及格的辦出黎等人自己去估大貨係點
點解唔整好一個係你班專業團隊都滿意的頭雕至影官圖同收訂呢?
一般人都覺得個頭唔掂! 我唔信HT你班專業團隊會覺得呢個頭無問題囉,真係咁心急要收左訂先做野咩?唔好理大貨變好定變壞,咁都係對買家一個負責任做法