Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS231 – Thor: The Dark World: Loki Collectible Figure Specification

明明係2.0靚D,但無件!
1.0太玩具feel!
回復 207# tony2013
Ching 說得好,真是太多個人利益。
不過初版真是好恐怖,而家ok 比貴少少都要。
回復 212# mugfei

而家初版個價,除非一定要儲齊或者對Loki有大愛,否則唔值得追了...
加上睇過elljay既相,覺得呢隻值得入
1.0咁貴唯有買2.0 :38:
我都好認同睇完elljay Ching的相真係對呢隻野有改觀...
大貨改完的確係似左....
不過可能希望越大失望越大...
同心目中既Loki真係仲有好一段距離..........
睇埋對比圖
點睇都係2.0似啲啦,死都話1.0似啲嘅
大家心照
有冇人知呢隻憑咩而家可炒貴近五舊水?! {:1_215:}
因為整體質素Ok, 尤其套衫, 加上少人訂, 貨少是主因
借圖一用

都係鐘意1.0多D. (己有Avengers Loki)
我兩隻都冇,我認同1.0似啲
各花入各眼,人地係死都覺得1.0似啲,心照啲咩?
唔通我又話死都認為2.0似啲果啲,大家心照?
我兩隻都冇,我認同1.0似啲
各花入各眼,人地係死都覺得1.0似啲,心照啲咩?
唔通我又 ...
liverpool_chu 發表於 9-8-2014 04:38 AM

講得好,各花入各眼,我"心照"左好多次,都係覺得"1.0"好好多