Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS231 – Thor: The Dark World: Loki Collectible Figure Specification

等左loki 好耐 頭雕唔似 配件又少 :blame:
請問是否角度問題?把匕首仲短過隻手...{:1_237:}
我喜歡Loki奸笑時露齒的樣多些:42:
回復 11# catcat

嘩, 第一版真係好好多喎.....
THOR 2 呢隻真係好差......
人唔似人鬼唔似鬼...:45:
配件少......失望:72:
首先配件少呢樣野呢......套戲佢用幾多道具我真係唔係好記得,冇咩野講....但件少左個價點解唔平番?重要整件野收多一百?屈人做善事自己減稅麼?VIP冇折個D就真係落係袋啦?
個樣就第一隻都覺得權骨太勁,估你第二隻會好D啦,但呢隻野人地X到夠啦,我癈事講.......
1.0個樣㓮得太出色,連我內子都話個樣非常似,但2.0有比較之下,消費者會識揀,希望ht聽到民意後,立刻修改
回復 95# neo.L

陰謀論, HT拎個初辦o既頭雕出o黎收訂, 將大家o既focus轉去個頭雕度, 而少D人話佢配件少之餘又加價, 到出貨o個陣拎個靚仔頭出o黎, 大家都一致讚好, 之後就會忘記加價o既事...

「凡捐款港幣100元或以上的顧客,可向店員索取「捐款收據申請表格」,顧客需即場填寫表格及交給店員,本店將會轉交UNICEF HK。Secret Base及Hot Toys不會負責任何有關「捐款收據」安排之跟進。如對「捐款收據」有任何查詢,請聯絡UNICEF HK辦事處,電話:2833 6139。」

各位加$100訂埋bonus parts o既師兄, 記住問HT員工拎張form填, 咁先可以扣自己o既稅! 如果唔填o既話, 只會係玩家捐錢, HT扣稅...
呢隻野比著係以前應該$1080/1180價位,而家出得又差左又加價
唔知點解.........睇睇下.......又覺得順眼左似樣左......
係錯覺!!!!????{:1_236:}
        唔知典解令我想起佢地仲似兄弟

order=0 />
近睇覺得似但比較老,
遠睇又覺得不太似,
點解會咁樣??
仲心大心細中!!!
認真!!!!
我今日再睇....好似真係似左
下顎位尖返好多!!!
係HT換左圖???
定係真係我錯覺???
一句講哂! 完全唔掂!!! ht 你攪咩呀!?
個樣唔掂!!! 但照訂:75:
回復 101# Erickabuto

近睇個公仔太多皮膚紋路, 自然覺老,
遠睇個公仔面形短過肥過真人, 自然不太似。

呢隻Loki全人類狂插, 我估最後頭雕會改少少卦, 老實說件版既衣物唔錯, 只是同1.0的相差不大, 配件少好心就送多幾隻手形, 不過價錢配件相信就唔會改嫁啦, 如果夠胆唔改照出可能真係會引起佔中。