Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS231 – Thor: The Dark World: Loki Collectible Figure Specification

好開心自己買左1.0.......
rockyou00 發表於 17-1-2014 06:26 PM

強烈希望佢出呢個version!!!!
回復 49# HTWen666

係對ht愈來愈心碎。。。。
愈來愈hea。。。。
真係有少少失望~~~
似朗尼同史力加:he:
有几分似Joaquin Phoenix.
阿腥,貴姓呀?邊位呀?
好失望 因為沒1.0後追又離曬譜
結果2.0呢種質素開呢個價{:1_200:}
要我用千幾博佢改仲要味知改成點我情願橋埋雙手等佢出復仇者套裝
回復  Prettyhades

左邊係朗尼?
C.N 發表於 17-1-2014 06:35 PM

好有同感!!!!
今次真係一面倒。。。。
希望ht會檢討下。。。。。:ar:
咁都照出,批果個要驗眼,今個月慳返唔小。
唔知係咪兩兄弟關係,我覺得有少少似雷神……但是養子
who is he:70::49::56:
m字額,老了一點,服裝無大改變。有了version1,no need to buy it
今次真係唔係普通核突,而係堅唔掂.
剛剛Rock同哥哥都係普遍差評,但我都覺得係有幾分似.
某啲角度都係OK的.
但今次真係求其搵個人話係Loki收訂......

買咗咁多年HT,一般情況式下其實當HT個辦明顯做得差嘅時候我反而會好安心.
因為改硬!大貨一定係天地比.反而個辦有六七成度,唔上唔落嗰啲仲驚,因為好可能直出.
但係呢鋪差到貼地......我連佢大貨改善之後都怕唔會好得去邊囉.

仲有,因為個頭太差大家淨係睇頭飽晒,其實套衫都做錯咗.
唉~加嘢就話難啫,減梗啲甲都話錯嘅.......
你不如復刻復仇者版本, 省啲本,搵多啲,大家都好
完全唔似,皮膚質感皺紋過份突出賣弄雕功!