Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS231 – Thor: The Dark World: Loki Collectible Figure Specification

日本買12000円>900HKD予定入手∼都買得過。原本念住高過1牛都吾買∼∼Lucky!
臘像院啲1比1臘像都唔會十足似喇,而家竟然要1比6公仔百分百似!
上面CHING真多餘, 廢話, 玩12吋唔係追求像真度高,咁不如玩6吋公仔 OR 其他好過, 再者唔好話似, 依家直情兩個人黎
改得越耐,越挂住距{:1_240:}
臘像院啲1比1臘像都唔會十足似喇,而家竟然要1比6公仔百分百似!
mansit 發表於 21-2-2014 02:24 PM

雖然話每個人既要求都不盡相同..不能夠話人地同自己要求唔同就話人地唔啱,之但係閣下既言論,我只可以講句不敢苟同,而家1:6要做到似並非不可能任務,就好似之前既T800戰損版咁,像真度極高,但呢隻好老實講.我本黎都好期待佢會推出第二隻LOKI ,但當佢一出左之後,根本上就係另一個人既樣黎...係做得差左自然就會受到人既批評,你係要盲目地支援既無問題,因你有你既自由..但都請你搵D合理少少同講得通D既理由出黎丫.....
請問係咪仲未有版睇 ?
啱就買,第日件貨出得正,后追俾d炒貨佬賺就唔好怨
Almost every time the product is worse than sample. So even if the sample comes up means nothing...
有無師兄知呀 cut 左訂未? 重未見有sample 睇!
昨日在sb問過,仲收訂中
小弟機乎隻隻avengers隊員都買齊,呢隻咁既樣都接受到既話,何不等插水先買,之前出個勁差既版,無一次唔真係喊住咁收貨?你話到時唔好喊住咁食炒價,我都唔住喊住咁收件睇到都眼火爆既figure,呢隻並非非買不可既角色,我先唔落搭!
回復 161# phoenix_fai

無錯,盲目咁買只會令 HOTTOYS 質素一直下降
呢隻並非非買不可既角色,我先唔落搭! X2
我都想問曾幾何時個版會勁差而大貨係勁似架?! 調轉就時常有~~~~!!!!
我都想問曾幾何時個版會勁差而大貨係勁似架?! 調轉就時常有~~~~!!!!
initialb 發表於 14-3-2014 11:08 PM

細佬你年資太小, 當年樣板出黎樣衰,出貨一樣衰,甚至更差既表表姐係有,生化四女主角;雷神1;DX10;城巿垃圾一對;以有入過生化女既我狠之入骨
貨不對版既系列;魔盜王金牙頭;classic P 無左個頭;Avengers BW;唐唐隊長; Dx12真人頭射呢眼

大量經典領野,你未領過係你好彩

當然好野也有:近年有鷹眼,avengers 隊長,Loki, mark 7(多對出波手),舊代有war machine mark1的機關,war machine mark 2的敬禮手&完美爆地&手仔炮;