Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 我對Hottoys的迷思...

好可怕,原來講ht一隻嘢唔好說要自另搵高手做過隻,
豈不是TXB唔好睇又要自己開一間電視合,地鐵服務 ...
chshting 發表於 13-1-2014 01:32 PM

條打狗根本不停迴避我問題
淨係影印機式叫人5好買自己搵人設計
hk小文呢條友根本個朵臭曬
我見得閒咪同佢玩下
Medicom個陣拎曬P系列黎做?你肯定?定你又斷估當真?
我E家係玩玩具,唔係玩雕像
既然HT拎得奶臣就應該做 ...
wolf_predator 發表於 13-1-2014 02:00 PM

我只係話 medicom 出過,無講過佢出成個系列,呢樣百份百事實,不是你即些全靠斷估的“事實”。還有,為什麼造型師不可以做 figure? 隻 figure 不就是造型師在雕像中加關節,難道那些關節自己生出來的嗎?你咁專業,唔係唔知呀麻?
我只係覺得,ht 真係咁趕時間做頭辦黎sell比我地呢尐客??
真係無左誠意。
好可怕,原來講ht一隻嘢唔好說要自另搵高手做過隻,
豈不是TXB唔好睇又要自己開一間電視合,地鐵服務 ...
chshting 發表於 13-1-2014 01:32 PM

我只是講,你可以有要求,但唔該學識“附出”。
我買野都係睇$睇自己like, 唔考慮炒唔炒得起
我只是講,你可以有要求,但唔該學識“附出”。
hk小文 發表於 13-1-2014 02:07 PM

痴媽根,玩家已經付出時間,金錢,耐性
咁都5夠付埋我高堂比你好冇?
仲有,係"付"
痴媽根,玩家已經付出時間,金錢,耐性
咁都5夠付埋我高堂比你好冇?
仲有,係"付"
wolf_predator 發表於 13-1-2014 02:12 PM

對不起你覺得夠,只源於你無知,井底之蛙,你真係無諗過,要造到你要求的成品 figure,究竟要幾多錢?當然唔去諗啦!這才是最幸福的麻!得把囗罵不用負責麻!不過從閣下用到自己家人去鬧交,可見文化有限,再討論下去亦沒意思。
對不起你覺得夠,只源於你無知,井底之蛙,你真係無諗過,要造到你要求的成品 figure,究竟要幾多錢?當然 ...
hk小文 發表於 13-1-2014 02:18 PM

言則elder predator 一開始個辦好多付出?
哇咁我真係好無知好井底,唔係,應該係我唔想知:38:
你要知道玩家既責任係邊,玩家責任係Money, 同對辦,有意見就提出
糾正HT根本係應該電影公司做!
玩家比千零蚊出黎梗係會要求還原度高既玩具
如果唔係我不如買扭蛋
任何有關HT負面評論已無處容身,難得還有哩度發言。若要歌頌HT,返回12吋主板啦!
唔通這裏又只可鬧,不可讚!?
對不起你覺得夠,只源於你無知,井底之蛙,你真係無諗過,要造到你要求的成品 figure,究竟要幾多錢?當然 ...
hk小文 發表於 13-1-2014 02:18 PM

haha,你做乜又改你打過既野,改完又改
我所以咪詢問你係味玩家要付出埋高堂先夠囉?咁就冇文化:38:
其實點解覺得比千幾蚊就好似好貴咁,上年想買件gore-tex風褸要三千幾,覺得貴所以冇買,最近睇竟然升到五六千蚊,買野都要知出面物價飛漲得幾緊要!
回復 73# mansit

貴唔貴呢d好主觀,1千幾一件gore-tex風褸我都唔會買,因為我本身唔鍾意著風褸。每個人有不同的價值觀。
回復  mansit

貴唔貴呢d好主觀,1千幾一件gore-tex風褸我都唔會買,因為我本身唔鍾意著風褸。每個 ...
fishnchips 發表於 13-1-2014 04:43 PM
我想講點解啲人一味響度鬧HT越出越貴!唔通要年年同一價錢或減價先啱?究竟知唔知衣食住行同埋人工近幾年都加咗好多,如果自己份糧追唔上通漲又或者玩玩具會有財政壓力,就不如放棄玩啲高級玩具,唔洗咁勞氣成日鬧人謀取暴利!