Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 魂展會場版貨品~香港返貨情況

我孤仔訂MB星期日已經攞到超快飛機貨,老友頑仔訂要等到星期五你啲混合貨一齊返,但賣緊聲稱係 ...
AK30 發表於 5-11-2013 04:03 PM

今次孤仔魂展貨真係好快, 佢都係跟次序分批比貨, 今次確實抵比讚.

頑仔今次抵插,FACEBOOK話「明天(11/4)除METAL BUILD 外 , 7成商品亦到達可取」

唔知我中文唔好會錯意,定係頑仔自己講得唔清楚
事實上,好多訂客(包括本人)都唔知頑仔 EXIA昨天( 星期一)已經到左貨
昨天看見「魂NATION METAL BUILD 今天已完取,星期三再到」,立即O曬咀

呢幾日要返工返學,星期六頑仔「東主有喜」唔開門,
下星期先有得玩,真吹脹!
訂咗MB尋晚去到話攞哂,但有現貨買,感覺好差。
開訂果日等左兩個鐘頭二十個,如果星期三出到 ...
kkwkkw 發表於 5-11-2013 03:37 PM

對極!! 比著我會接受分批取貨, 始終訂野有先後次序, 亦明白佢所講唔係咩大鋪, 唔能夠頭幾日返齊貨, 但至 ...
bryankai 發表於 5-11-2013 03:22 PM

知你細鋪一次過返吾齊貨吾緊要,甘有幾多比客ge味順次序派law,客吾來拿貨係一件事,道理就係甘做.吾係差果一兩日cash flow間鋪吾掂下嘩...

我孤仔訂MB星期日已經攞到超快飛機貨,老友頑仔訂要等到星期五你啲混合貨一齊返,但賣緊聲稱係 ...
AK30 發表於 5-11-2013 04:03 PM

根本就天下烏鴉...
其實好多細shop,yahoo shop星期日都返到貨了...

一早就咪咁張揚賣啦{:2_248:}
有生客問先賣吖嗎{:2_251:}

訂客想攞現貨?冇咁易

你俾我就批俾人出貨

頑x玩具 :  星期六取OK~EXIA 安排上有不足~
現貨果兩隻亦無再賣
頑仔今次抵插,FACEBOOK話「明天(11/4)除METAL BUILD 外 , 7成商品亦到達可取」

唔知我中文唔好會錯意,定 ...
bunnyyau 發表於 5-11-2013 04:37 PM

我理解係有貨到但唔齊, 因為無可能隻隻貨都返係唔返metal build, 所以尋日已取貨, 好彩有貨:(
炒到咁嘅價, 當然有現貨賣, 就係怕佢退訂攞黎炒, 大部份鋪返埋今日所謂大貨, 所有價錢就見 ...
bryankai 發表於 5-11-2013 10:40 AM

不過已見到孤仔隻萬能俠又開返訂%**..........:58:
魂展完左先收訂咁詭異

不過已見到孤仔隻萬能俠又開返訂%**..........
ray文 發表於 5-11-2013 05:07 PM
魂展完左先收訂咁詭異
鬼道有人 發表於 5-11-2013 05:12 PM

我之前都有講佢現貨應會開^)) 至大%), 點知Ching 話佢只開%**, 睇黎孤仔喺魂展入左唔少貨, 希望魂限快d預告萬能俠改為魂限預售, 到時佢呢批貨一定大插, 到時人人買到呢隻心頭好.
魂展完左先收訂咁詭異

就係囉.........昨晚去拎, 望一望貼返張手寫紙話開訂...........可能多貨........:38:
魂展完左先收訂咁詭異

佢地整埋貨時見有多咪可繼續收,又唔係話要蝕bid:x
頭先去一樓拎咗,好靚!

PK, 188孤仔一直未有SR萬能俠拎。今日再去睇下有冇。
PK, 188孤仔一直未有SR萬能俠拎。今日再去睇下有冇。
Doublewing 發表於 6-11-2013 12:20 PM

今次係好奇怪, 信鵝弧仔返得好快好足, 反而188弧仔又慢又唔齊, 濕下濕下咁派貨.
可能信鵝四面受敵, 係其他鋪到拎黎頂住先
188孤仔SR萬能俠昨日已到,可取。