Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 魂展會場版貨品~香港返貨情況

最新消息,頑皮仔訂左已取,現貨21魚找兩蟹
b855506 發表於 4-11-2013 02:07 PM

咁都唔平呢..............:(
今日頑皮仔都返左魂展貨, 除左 "SR"冇現貨賣外, 其餘都會有街貨賣, 問左老細 "MB" 個價都幾靚仔, 因佢未知會 ...
bryankai 發表於 4-11-2013 12:15 PM

咁一於今日快d去拎返隻萬能俠先..........:43:
OCE 獅子,EXIA 和 SHF IRONMAN 孤X 已有現貨,分別是八舊有找,2K 有找和五舊有找
有冇師兄報告下其他分店有冇貨返,除左旺孤?{:1_238:}
搵錢速度都唔夠佢地出貨快:help:
萬能俠已拿, qc 唔錯:71:
但我見佢重有開訂 5魚8
應該唔會訂左無貨
睇黎今次多貨到嘔....不過萬能俠貴左,睇下有無機平少少,唔係就PASS算了.EX獅子網比人BID到貴過街....又係咁....假!:DD
咁一於今日快d去拎返隻萬能俠先..........
ray文 發表於 4-11-2013 02:42 PM

有得攞真係攞左先, 到現在除左"老虎"有得BID或直購外, 暫時未見過香港有鋪有現貨賣住, 關鍵係睇埋聽日班水貨佬最後呢批大貨返到幾多, 如最後呢轉都唔夠的話, 呢隻"SR"個價好大機會上升, 我都希望呢隻出埋魂限, 因我想買多一隻, 因為呢隻真係出得好靚, 整體唔只普通改色咁簡單, 只要有師兄攞左就明, 留待其他Ching專業嘅評價.
SR 萬能俠係幾靚嘅:71:

SR 萬能俠係幾靚嘅
DIG 發表於 4-11-2013 05:57 PM

哇!好靚!!。。。。。。。。不過,除非戴套玩,電鍍件易氧化。。。{:1_224:}
哇!好靚!!。。。。。。。。不過,除非戴套玩,電鍍件易氧化。。。
gazza1211 發表於 4-11-2013 06:12 PM

帶套都無用,香港d天氣好快攪掂d電鍍
聽其他師兄說, 大雄好朋友見異思遷, 拋棄糟糠, 最後離婚了! 至於此事是否屬實, 就不得而知了, 但根據其 ...
mythsgod 發表於 4-11-2013 12:04 PM

原來係多啦A夢拋棄多啦美,走去搞d野貓,俾藤子F知道,死都激到返生都似!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 23# yugi
我就唔會聽佢吹,成日打著為玩家謀褔利嘅旗號,其實小氣到死,人地多貨過佢又唔抵得又喺FB呱呱嘈,仲衰過方仗:67: