Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 魂展會場版貨品~香港返貨情況

回復 28# DIG
我睇得明,佢仲冇貨都好慷慨咁bid貨返黎蝕住賣現貨添。。。
頭像被屏蔽
頑仔有了

pk 頑仔從來唔帶頭減價
上兩次事件後我都方丈下單
摶人巨自爆亂減

回復  yugi
我就唔會聽佢吹,成日打著為玩家謀褔利嘅旗號,其實小氣到死,人地多貨過佢又唔抵得又& ...
AK30 發表於 4-11-2013 07:23 PM
有得攞真係攞左先, 到現在除左"老虎"有得BID或直購外, 暫時未見過香港有鋪有現貨賣住, 關鍵 ...
bryankai 發表於 4-11-2013 05:03 PM

今晚拎左喇, 見到都有現貨賣但要&%)呢...................:(
哇!好靚!!。。。。。。。。不過,除非戴套玩,電鍍件易氧化。。。
gazza1211 發表於 4-11-2013 06:12 PM

入返件啦GAZZA兄, 真係好正.................:)
這隻電鍍真的十分靚, 害我有點心動
mythsgod 發表於 4-11-2013 07:22 PM

入啦, 好正架, 我都入了...................:love:
頭像被屏蔽
回復 49# 鬼道有人

回復 49# 鬼道有人
開鋪頭喺我角度賺錢係應該嘅,你冇錢賺甚至要蝕最後收埋檔絕對喺玩家嘅損失,你揾到平貨賺小小做個量益玩家我非常welcome, 但係又要賺又要呻仲話自己成日蝕錢好似好x淒慘都要與同行為敵都為左益玩家咁偉大昵樣先乞人憎,又唔見你帶頭減tamashii exia? Side gas!
期待師兄你的靚相
mythsgod 發表於 4-11-2013 10:57 PM

呢排太多正野, 要慢慢分配時間先..................:(
回復 54# AK30

之前個yahoo拍賣比賽佢話攞冠軍的話其中1萬獎金會捐晒俾慈善機構, 咁依家冠軍就攞咗喇, 有無俾真係無人知, 除非你有機構張收據我就信 ( 正式捐款係會有 )  .........  :he:
頑仔何償唔係呻到葉落
公平D啦你

國宝我都like,有平野執吓
你話賺錢係應該,我對你無言
我like拉上補下特價貨

回復  AK30

回復  AK30
開鋪頭喺我角度賺錢係應該嘅,你冇錢賺甚至要蝕最後 ...
AK30 發表於 4-11-2013 10:58 PM
頑仔何償唔係呻到葉落
公平D啦你

國宝我都like,有平野執吓
你話賺錢係應該,我對你無言
我 ...
鬼道有人 發表於 5-11-2013 08:51 AM

開鋪賣玩具賺錢吾係應該,甘係咩?:x我都對你無言

佢話冇賺你會信咩?{:1_240:}
笑吓算啦,間中有D減吓都好

姑主都有幫趁過頑仔行個圈都冇得行吓

開鋪賣玩具賺錢吾係應該,甘係咩?
takeshi 發表於 5-11-2013 08:56 AM
今晚拎左喇, 見到都有現貨賣但要&%)呢...................
ray文 發表於 4-11-2013 10:35 PM

炒到咁嘅價, 當然有現貨賣, 就係怕佢退訂攞黎炒, 大部份鋪返埋今日所謂大貨, 所有價錢就見真章.

依現在情況, 暫時"Ex獅子"將會通販, 而"MB Extia T-A"就改為魂限, 但佢所講魂限係 "每日限時限隻魂限" 或是 "普通預訂魂限" 仍是係未知之素, 其餘4隻仍未有聲氣, 其中隻"迪迪尼合體" 及"SHF IM由公報到販賣大家都不寄予厚望, 所以當今日所謂大貨返到, 要後追合理價應該唔難, 反而隻"Robot魂高達" 尋日見現貨都已經比10算訂價再高多1魚多, 所以呢隻炒味都不少, 最後隻 "SR 萬能俠 Ray文兄都講尋日現貨已去到 &%) , 當然返埋今日大貨應可調低^)) 至 ^%) 左右, 所以之前冇訂嘅Ching又想後追, 咁就考慮一下, 邊幾隻用咩價錢值得後追及是否值得後追.