Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 魂展會場版貨品~香港返貨情況

頭像被屏蔽
我在188弧仔訂SR萬能俠,昨日問過店員話未有得取,但旺角弧仔又見有貨...
我在188弧仔訂SR萬能俠,昨日問過店員話未有得取,但旺角弧仔又見有貨...
Doublewing 發表於 4-11-2013 10:31 AM

旺孤前晚已通知可以拎貨呢..............{:1_197:}
頭像被屏蔽
其實小弟當年都見阿嫂,俾佢老公喺舖頭,用粗口鬧!
人來人往都照鬧老婆!好唔俾面!
反觀阿嫂就好刻苦,唔出聲,照做嘢!
若果既然真係事實,祝福他們好了!

今日頑皮仔都返左魂展貨, 除左 "SR"冇現貨賣外, 其餘都會有街貨賣, 問左老細 "MB" 個價都幾靚仔, 因佢未知會唔會放上網BID, 所以個價唔方便講住, 但應該會比孤仔昨日貼出黎嘅 2牛找2草平, 所以"MB"唔想等魂限嘅Ching可以留意下, 另外溫馨提示一下各位訂左魂展"SR"嘅Ching, 不論你喺邊間訂都好, 盡量自己追緊一點, 恐防有部份店舖退訂自己炒賣, 因呢一刻暫時最缺係隻"SR", 除非連佢都改為出魂限, 咁就皆大歡喜!!
即係2人離異後, 各自在階旺開店? 唔怪得近2,3年, 個女仕自己有2間舖, 但又不會回丁丁店........我以為一人尃做二手, 一人尃做新貨咋.......
今日頑皮仔都返左魂展貨, 除左 "SR"冇現貨賣外, 其餘都會有街貨賣, 問左老細 "MB" 個價都幾靚仔, 因佢未知會 ...
bryankai 發表於 4-11-2013 12:15 PM

mb佢又話唔夠要bid蝕少少但又有現貨
yugi 發表於 4-11-2013 01:31 PM

佢話23000日元bid番黎,不過又有現貨賣咁好,無所謂,最緊要人人有得玩,唔洗比尋仇寶d人炒起

應該唔會用開訂價賣啦, 我諗起碼貴8草-1魚
回復 11# woody0801

香港地真係好多有錢人, 五牛一隻12" IRON MAN都大把人買...
只怪我窮, 理解唔到佢地...
回復 13# kevin629

所以佢地喺舊時點長開長有就知啦, 呢個世界有水魚就有佢地

你睇唔明佢講咩?
佢會場買唔夠貨比訂客, 要用貴價BID返黎填數,
賣現貨係賣高D價錢,因為佢賣現貨嘅都係高價BID返黎.
最新消息,頑皮仔訂左已取,現貨21魚找兩蟹
頭先上野站見到姑主員工同佢地0係信和2/F斜對面鋪頭間老細同埋幾條女拖住十箱左右紙皮箱準備將貨今晚空運到港應該最快聽日有新一輪貨派報告完畢!