Toysdaily 玩具日報

查看: 21709|回復: 89

[分享討論] 魂展會場版貨品~香港返貨情況

孤仔已在尋日返左第1批,5項會場版貨品各有返左,我訂左嘅shf mark6 及 sr 鐵甲萬能俠亦已入手,另孤仔已貼左mb exia 會場版可即訂,2牛找2草,依佢地所講,現在暫時最缺反而係隻 SR 鐘甲萬能俠,如各位Ching喺佢地到訂左嘅,快d問一下好。
萬能俠訂左,但未有消息
雞旺大雄朋友個前老婆有現貨,我走去八下exia咩價,居然夠膽同我講廿四魚找兩蟹,我心諗洗唔洗呀,唔知頑皮仔幾時有貨攞呢
頭像被屏蔽
回復 4# mythsgod

叫佢地攞住D貨過世la
唔知有冇人講過…{:1_208:}

「魂ネイション2013」一部販売方法の変更のお知らせ
魂ネイション2013開催記念商品 METAL BUILD ガンダムエクシア トランザムVer. を抽選販売から受注生産販売に変更いたします。
※他の販売商品については変更ございません。

詳細はイベント終了後、魂ウェブにてご確認ください。

※当告知公開時点で、「魂ネイション2013」公式サイト内の表記が変更前の情報となっておりましたが、現在は更新完了し最新の情報が掲載されております。

日魂網頁
頭像被屏蔽
今次孤仔返貨比其他店快...
雞旺大雄朋友個前老婆有現貨,我走去八下exia咩價,居然夠膽同我講廿四魚找兩蟹,我心諗洗唔洗呀,唔知頑皮仔幾 ...
b855506 發表於 3/11/2013 05:02 PM

請問間鋪係咪叫aXXXXtoyz?? {:2_300:}
頭像被屏蔽
回復  mythsgod

叫佢地攞住D貨過世la
b855506 發表於 3-11-2013 05:28 PM

都唔係阿 ... 昨日行過尋仇堡
當我見到"快貨" 獅子,14魚找2蟹心諗你好過去搶之際
旁邊有人立即買左2隻現貨 {:1_237:}
大雄好朋友前妻店位於 1/F 扶手電梯上行左邊第1間, 另外租了1個店舖位在大雄好朋友店的對面作倉
mythsgod 發表於 3/11/2013 09:55 PM

咁都好啲! {:1_197:} 仲以為喺2樓x太郎斜對面嗰間添! :67: (都係喺電梯口)

唔該哂! :35:
旁邊有人立即買左2 ...
woody0801 發表於 3-11-2013 11:16 PM

大把有錢人...自己唔中招咪得lo
大雄好朋友前妻?
大大係咪指,面圓圓,有一女一仔嗰位女士?
乜佢同條「瘦佬」離咗婚咩?分咗家咩?
旁邊有人立即買左2 ...
woody0801 發表於 2013/11/3 11:16 PM

There are many many super rich people around, when some people would like spent that amount of money to me those people did not think was alot to them.