Toysdaily 玩具日報

查看: 17518|回復: 17

[玩具報告] SDX 超越之龍SR 報告 [圖已修復!]

等左咁多年,眼見之前隻元祖炒到上天花板..
終於笨大出隻真真正正,唔係關節屎黃色既超越之龍SR俾我地fans:shiny:
真係好感動!但睇住成k野自己狠狠地k左3隻番黎
諗起都覺得自己失去理智....:56:

今日去SSP買左個影棚番黎幫佢影左揖私影
傷眼圖唔好見怪!

正面:
全身鍍左層好靚既金色
重有今次所有拳頭都用電鍍
而且關節收藏得好好
唔會好似上次隻超越之龍咁欺客!

背面:
兩把劍收起對翼到
留意今次連腳底都有花紋
重有個stand可以插起背包到

側邊個高達頭:

揸劍揸盾:
今次個盾做得好好
個手把位有個卡位安插係隻手到
變相唔會好似之前咁易甩

雙劍:

另外盾到可以攞到兩把野出黎
另可變成弓箭

另外將側邊兩個高達頭向前屈加盾牌按係個頭
換手同將兩塊甲按係腳度就變左MA mode(?)

總括黎講依隻SDX係超水準

只不過太貴同老餅Fans向
遅D等埋十月隻EX龍再同大家報告:78:
cannot see photo
回復 2# lacus

唔會呀...我係幾部電腦都睇到
有冇其他師兄睇唔到?
我都睇唔到~~~:42:
I can see the pic
咁我要今晚放工執執佢{:1_229:}
唔該哂師兄
Flickr BLOCKED 左 http://www.toysdaily.com ga, 所以會有好多版友睇唔到圖.
但用 http://toysdaily.com 入又會神其睇到.
雖然係咁, 我 suggest 大家小用 flickr, 因為唔知佢幾時會 BLOCK 埋 另外一個網址. 暫時黎講, facebook 會比較好用.
回復 7# Vince

咁神奇?
Facebook因私隱我好難post相
之前用photobucket相又會downgrade得好勁
請問版大有冇好d圖床放相?

D梘好靚呀!!{:1_221:}

我都係呀!之前訂咗兩隻,知道十月出龍甲就現貨補多隻{:1_225:}

實在太瘋狅:angry:
回復  Vince

咁神奇?
Facebook因私隱我好難post相
之前用photobucket相又會downgrade得好勁
請 ...
alfred_cht 發表於 30-9-2013 10:09 AM

可以試下用 SKYDRIVE = 用 msn login
www.skydrive.com
upload 去 public folder, 入左去之後, right click 圖既 thumbnail 選 view original, 之後 copy 條 LINK.
死圖..............{:1_240:}
用左photobucket upload相
各位師兄睇下有冇問題?
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
Just afraid flickr will block the other TD's address:(