Toysdaily 玩具日報

查看: 23699|回復: 15

[其他] 悟飯身世之謎 (笑左)

{:1_236:} 吓!!! 估唔到悟空咁慘!!!

{:1_197:}:44::47:{:1_229:}
:p佢係暗地裡敬佩阿樂~~!!!!!!
巧合啫

悟天同悟空仲有巴達古係餅印,連GT有期特別編個後代都係咁樣,但悟飯…{:1_222:}
原來唔關老豆事,可能老母係撒亞人悟飯先至變到超西
P.S.記得日文啊樂可似解麵,個仔叫做飯好正常{:1_222:}{:1_222:}{:1_222:}
悟天同悟空仲有巴達古係餅印,連GT有期特別編個後代都係咁樣,但悟飯…
原來唔關老豆事,可能老 ...
TsChoi 發表於 11-7-2013 01:05 AM

好似話悟空家族第二胎先似自己(所以拿迪斯唔似巴達古、悟飯冇悟天咁似悟空)
另,阿樂日文叫飲茶,飲茶食飯......
小時候看龍珠已覺得他們似,尤其悟飯長大後:38:
話說悟空細個睇晒莊子全相又摸過,阿樂都係以其人之道啫:x
唔講真係唔知................
好似話悟空家族第二胎先似自己(所以拿迪斯唔似巴達古、悟飯冇悟天咁似悟空)
另,阿樂日文叫飲茶,飲茶食 ...
ase 發表於 11-7-2013 10:04 AM

咁比達真係完敗,唔好話實力
連生仔既能力都....{:1_203:}
咁就真係世紀大騙案!
另,原來芝芝都係撒雅人!
:51:當年有段時間(未來悟飯)同出某d笨大出既hg扭旦..我都分唔到邊個係阿樂..邊個係大個仔悟飯
唔知鳥山明老師係本龍珠大百科有無解釋番呢?
因為真係唔係巧合咁簡單, 一定有某些意思,

PS. 另睇到原來第二仔個樣先似老豆, 笑咗~~
咁比達真係唔好生第二胎了, 難得而家大仔杜拉格斯咁靚仔~~:x
{:2_262:}{:2_262:}真相原來係咁~~~
其實係因為悟飯O既品味比較特別..(撒雅超人...),可能佢細細個就覺得阿樂好型,所以先模仿佢:68: