Toysdaily 玩具日報

查看: 17551|回復: 47

[玩具攝影] 舊物一影 - SDX 灼熱騎士F91 & 皇騎二世

只買了兩隻SDX
展銷廳曬左一排要入番盒抖抖
入盒前小影數張share下

見近來講開SDX

真係唔多大眾化。的是可惜。
當玩具兩魚是我呢D普羅大眾默許價時佢賣四五魚。水漲船高全部野都三四魚佢就六七魚。仲要未加炒價。

謝謝收看:64:
Thanks for sharing:71:
回復 2# tenjow

謝謝支持!
比起其他師兄小弟係SDX貧窮缐以下。
最誇係騎士Z, 本身訂價已經貴, 仲要炒到兩三倍:50:
回復 4# Squall

同感!
我想當年見過nu法師四條魚。當時小弟唔爭氣人工低。SDX騎士就係取捨之列。行下睇過就算。之後仲越來越痴缐。。。騎士Z真係令我諗好彩冇開始買SDX。
之後就係咁我全缐冚檔,直到F91,而小弟又賺多左小小,炒又炒得冇咁勁。
真係唔知攪乜。我見尋仇堡個價心諗一半佢都有賺呱?
就係咁樣浪費左社會資源。要賣嘅賣唔到,要玩嘅玩唔到。
頭像被屏蔽
回復 6# 玩具二五仔

我都係!如果唔係係唔會買SDX的。
騎士z確實非常瘋狂,一見街已經是天價,重要貨少,我記得好似只係喺一兩間店舖度見過,我反覆喺街流連同掙扎咗幾日(當然只係每日出去行吓,睇吓),最終好似用咗12魚帶佢返屋企,之後呢件嘢重好似喺呢個世界上消失咗咁,直到最近幾個月唔知點解又週街都有,不過價錢更要再反一反……都係果句,確實非常瘋狂:70:

自從呢次教訓,之後嘅sdx我差唔多都係用訂嘅,但反而街價都平過訂價,唉…:60:

不過bb戰士,不論騎士或是武者,都係我既死穴,只好俾錢……:68:
呢兩隻算得上最靚~~~
騎士Z個陣我都冇訂到, 而家一樣唔齊人
但往後我都係睇心情訂, 冇咩點俾佢影響左
頭像被屏蔽
回復 8# Nu-RX93

nu兄
有時真係
見佢貴又牙痛咁,見佢平又心痛咁。。。
而加見炒售價同出新野速度好似同步下降咁又係心up{:1_229:}

結果又係,想賣嘅賣唔到,想玩嘅玩唔到。。。
回復 9# Endless

唔受齊人慾困擾自由地玩是最開心的了{:1_235:}
所以小弟玩SDX都叫玩得自在。
將呢兩隻入盒前有D感慨,因為由嫌貴唔買到而加有兩隻好似啱啱係人生轉接位咁。
回復 10# 玩具二五仔

其實我唔覺Z是有人買的,而家。
不過細盒相對成本底所以冇人清貨尾呱。。。
回復  Nu-RX93

nu兄
有時真係
見佢貴又牙痛咁,見佢平又心痛咁。。。
而加見炒售價同出新野速度好似 ...
龍星丸 發表於 12-11-2013 10:13 PM

龍星兄, 真係身同感受呀!!!:78:
頭像被屏蔽