Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 3月 魂Shop 限定 SDX Argus Shadow 騎士團 (SDX死士 入境開箱檢查 HEA相)

終於收到佢喇, 之前次次揀左夜晚送貨卻係都要晨咁早送到黎o既宅乜便,今日卻按時送到...
真係估你唔到, 仲以為今日無貨收添. 好在今晚o係屋企, 否則又要第二日見...

今次o既SDX應該係計上次聖機兵後第二盒大o既SDX產品喇,
齋講定價唔計內容件事就係sdx史上最貴... 真係一額汗...
官圖包裝圖話精美包裝... 我仲以為會用返初初SDX個classic揭盒款出返...

等我仲期待佢有番多少值得我入佢地o既欣慰... die hard fans應該明我感受啩...?{:1_229:}
點知一收到攞上手... 乜咁細盒呀喂大佬... 一秒回神都知道又俾人FLICK左...
(係...我知, 買玩具唔係買盒, 我知... 留心再睇返官圖的確真係"係咁咦"有大有細...
係我自以為是以為佢每只跟住出番以前個標準size...)

三只內盒幾大幾細一眼見晒...

內容無乜大分別喇, 只係法師Nu其中從新設計左個吸塑包裝放配件...

唯一暫時我所見到最大分別o既係:早期o既SDX只有劍士Z同法師Nu腳板無上色, shadow版卻上左色.

基本上因為三只SDX原色我已經擁有, 要玩以前都玩過喇, 入境檢查過後無乜問題暫時都唔會再玩住,
反正都以前出o既差唔多,所以就唔再影相做report喇~

時間太少鳥{:1_201:}...

不過今次三只QC我幾滿意, 大部份黑地色只用成型色無再於上面上油, 但用上o既膠料質素唔差,
三只黑仔攞上手的確有另一番風味, 作為SDX死仕無太多選擇鳥... 買左唔會後悔o既~
喂~! 笨大! o拿o拿聱出埋騎士高達同alex個shadow版之後快o的公布多o的新野喇~!!!

最後多謝各位包容睇完我篇hea文... :64:
如果有晒原色,再入呢set真係要有愛先得…
我祈望下隻超越之龍SR QC冇問題就得
回復 2# ~blueblue~

我都希望係咁啦, SDX一直都要高質咁出落去應該係好多CHINGo既心願~!
睇黎真係好少師兄有入哩一只...
回復 4# vearemember

我都有入...正確D講係我女朋友有入黎送我當聖誕禮物,所以係送去佢屋企我仲未收到.....
不過俾你提醒左, 係wor! 仲有兩隻SHADOW 會出{:1_224:}
差一兩日收到唔係o的咩問題啦~ 有女朋友送你, 好羨慕呀~!:handshake: (我只老虎唔阻止入境就已經謝天謝地...)
前三只都有人族你, 遲o的真係出淨番o既兩只shadow都冇咁傷啦~ 希望 笨大咪再拖...
唔係o既話分分又係SDX做你今年聖誕禮物又~ XD