Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 兩隻8月入既限定: S.I.C. 新2號 + SDX ZZ 鬥士

岩岩先收到呢兩隻﹐ 都好耐無入限定 (因為好在無野中)

隻2號都幾靚仔﹐個人不嬲都最鍾意呢個配色既新2。  不過關節就。。。

仲諗住而家出返﹐ 就算舊模都可能會實D﹐ 但係no囉。

呢隻個boxart好classic﹐ 我鍾意:$

而家只差新1﹐ 用住 the first 頂住先

隻ZZ造型都幾靚仔﹐ 但係QC就。。。:49:

今次白色部份有上色﹐ 但係其實好似以前就咁消光﹐ 效果更好

心口紅色塊胸甲D線上得唔係好得﹐ 好似隻ZETA咁﹐ 越簡單﹐ 越多問題﹐ 奇怪

對腳係金屬做﹐ 估唔到SDX仲未去到全膠製既地部。下隻ALEX真係怪都顛﹗ 可能入哩佢齊呢4人就收檔。以前SDX仲係通版時QC好好﹐ 而家又貴又求其

但係以玩具黎講真係好想FAIL佢﹗ D件難換到唔知想點﹐ 又吉到死。 笨大唔只想我地荷包出血﹐ 仲想我地玩到指頭出血﹐ 靠害咩﹗

整係呢件野我第1次裝都攪左半粒鍾

:$只2號好得,搞到我立刻後追返Vol15返黎。。。
大大d相影得唔錯:71:
隻SIC新2號個盒好classic,而SDX ZZ造型ok,但QC的確麻麻地:63:
隻騎士Z已經去到天價,比訂價時炒高左幾倍:69:
回復 3# rider_kabuki

Z宜家幾錢? Z和NU見唔到有得賣了.
good pic . specially the SDX.:shiny:
我想問下SIC呢款限定, 之前好似出過 Rider X, 係咪與量產個隻又唔同顏色, 其他野一樣呢?
唔單只人偶靚,樓主d都好靚:71:
i love 2號~:love:
Thanks for support :64:

我想問下SIC呢款限定, 之前好似出過 Rider X, 係咪與量產個隻又唔同顏色, 其他野一樣呢?
toy4jeff 發表於 28-9-2012 17:10

量產個隻個頭盔係藍色﹐ 其他野應該一樣