Toysdaily 玩具日報

查看: 11753|回復: 26

[Hot Toys] I am Iron Man(實驗室板開箱簡評)

好多師兄都拎左TONY STARK,同埋影左好多令相,
我都係首日單,但聽日要返早,所以簡單咁開箱睇睇~
令相就等遲D先影了~

---------------------------------
先睇睇個盒,都幾大~

盒內係咁~:

BODY個開燈位:

我一向係IRON MAN FANS,所以呢個首日開訂我就仆出去訂..
講講今次呢個TONY,比起之前戈D算係似,不過可能因為眼冇戈種氣勢,(又果出DX,可動眼唔知會唔會好D呢?)
呢個TONY都幾創新,可以換件~不過個IRON MAN頭係MARK7..唔係MARK42..
仲有TONY件3都幾難穿著同幾難除,好似好易會穿...
另外我覺得心口個ARC做得幾令,不是比例好似細左D..
最後講講個MARK7頭..
有人問我套唔套到落MARK7度
MARK7我就冇,得MARK1,2,5,6...
MARK6個頭係大Lon黎..
mark7我諗唔例外掛...

但呢個頭係用平時body戈種頭..
唔可以發光,唔可以換個金位..
所以有人講呢d係倉尾貨,我有少少保留
多謝大大的分享!我第二日,唔知要等幾耐!
Thanks for the quick report. Love to see the actual product shots in natural environment. Suprise to know about MK 7 helmet.
謝謝提供詳細的資訊
最後講講個MARK7頭..
有人問我套唔套到落MARK7度
MARK7我就冇,得MARK1,2,5,6...
MARK6個頭係大Lon黎..
...
Cedric1991 發表於 28-8-2013 01:01 AM

師兄,照咁睇呢個mark7頭有機會放到落去。
因為mark2—6粒燈响頸joun而mark7就移到頭入面。
可能個窿因為咁而細咗啦,等我今晚返去睇下先!
睇下巴位,呢個唔似 mark 7 頭,似 mark 4 或 6。
頭像被屏蔽
其實呢隻mark7頭同原本mark7個頭有咩分別?
點解咁想換上去?
多唔多人入左呢隻~~~~~~~~~~
師兄,照咁睇呢個mark7頭有機會放到落去。
因為mark2—6粒燈响頸joun而mark7就移到頭入面 ...
qiy 發表於 28-8-2013 09:44 AM

我無mark7,所以唔知係咪變細左
其實呢隻mark7頭同原本mark7個頭有咩分別?
點解咁想換上去?
Whatever 發表於 28-8-2013 12:39 PM

我睇話有啲人mark7 面具花左,但個mark7頭無燈的...