Toysdaily 玩具日報

查看: 7793|回復: 30

[個人收藏] 唔小心入左G.I. Joe 坑

G.I. Joe ...... 義勇群英...... 是小弟小學生時代看過最喜歡看的外國卡通......

在偶然的情況下, 在煙士看到一間店...... 進去看的時間......   
所有"老朋友" 一一出現在小弟眼前...... :handshake:

那種感覺...... 真係好似見返老朋友一樣...... :65:
所以在童年回憶以及老闆熱情又專業的介紹下...... :!
小弟不幸失守....... :43:
雖然故事已經忘記了, 不過...... 依稀還有一些記憶...... :75:

G.I Joe 在這裡應該是很冷門的玩具, 不過希望各位喜歡 ...... :71:
3款都好正啊,狙擊那款出得好正,同時亦比較難搵,多謝分享!:71:
gi.joe 真係 3.75入面嘅極品:71:
煙屎老細d貨唔係人玩 :60:
3款都好正啊,狙擊那款出得好正,同時亦比較難搵,多謝分享!
bond123 發表於 20-3-2011 02:33 PM
gi.joe 真係 3.75入面嘅極品
sk9091 發表於 20-3-2011 02:35 PM

多謝BOND 兄 及 SK 兄支持~ :64:
煙屎老細d貨唔係人玩
Assassin 發表於 20-3-2011 02:39 PM

:47: ...... ASSASSIN 兄...... 小弟係佢度買左15隻...... 我唔係人呀~~~~~~~ :79:
回復 6# 戰將

神呀 !! :sad:
no offence, 只不過覺得佢d野好貴, 不過gi joe真係好正, 你有冇入shock trooper先? :74:
恭喜大大進入G I Joe 3.75的大坑!
其實TD這裡都有不少GIJoe的fans(我都係架).
你入的都係好野,入得好!
回復  戰將

神呀 !!
no offence, 只不過覺得佢d野好貴, 不過gi joe真係好正, 你有冇入shock tro ...
Assassin 發表於 20-3-2011 03:20 PM

:@ASSASSIN 兄...... shock trooper...... 小弟真係唔知咩黎...... :(

麻煩你睇下, 下面有冇~ :(

小弟最鍾意 SNAKE EYES 同BEACHHEAD......  其他...... 因為睇G.I.JOE 果時太細個D 人物性格唔記得晒~!
所以見型, 見多武器, 多件, 特別就買...... 呵呵呵呵呵呵:34:
恭喜大大進入G I Joe 3.75的大坑!
其實TD這裡都有不少GIJoe的fans(我都係架).
你入的都係好野,入得好!
大ken 發表於 20-3-2011 03:31 PM

多謝 大KEN 兄支持~!! :64:
回復  戰將
Assassin 發表於 20-3-2011 04:20 PM

WAWAWAWAWAWA~!!!正野呀~!!! :71:
聽日去搵撜先 :shiny:
wa! lowlight! i still looking for him ar! 煙士have???!! need to check out sin!
努力呀.......這坑好漫長:73:
頭像被屏蔽