Toysdaily 玩具日報

查看: 12970|回復: 15

[玩具攝影] 老朋友再見

上回之圖

近期買shf已經買到要分櫃,今天係屋企執玩具時,已經執空多一層比shf

玩左一個月都冇,就要分櫃,睇嚟加上d限定,開3層都唔得

點解個topic名叫再見老朋友,睇落去就知.........

我一直都係用d80影野既,不過今日老虎講,好少見你用野可以用咁耐,咁我就馬上講,你又想點呀,佢之後就話,見你近期成日影d死人公仔,又唔影下我,我馬上又話係唔係d乜野死人公仔,係膠公仔,之後佢又話肥仔話好似想換相機,我馬上再講,係咪你比我換先,點知老虎諗都唔諗就講,你想換呀,自己落街買呀,佢咁講,我唔買我仲係男人嚟咩

一直都想換機,但係又諗唔到點同老虎講,宜家好呀,

:$好有錢~~:Q
回復 1# chrischun

WOW! you are my MAN!!!!
7d!!!我仲諗緊買d90...大大你係trade返部d80出去?
good:71:
為左啖氣, 太大意啦, 咁佢就有藉口換袋呀、鞋呀咁, 退一步海闊天空呀!
good job
brother竟然換機+跳槽,棄Nikon轉Canon:71::77:
有咩驅使樓主轉會呢~!?:58:
話買就買,好似落街買氣水咁簡單......勁!
型呀!!!
7D  :Q

強 :$
7d!!!我仲諗緊買d90...大大你係trade返部d80出去?
kirin小黑 發表於 23-5-2010 10:49 PM

冇trade返出去,唔同既機有唔同既玩法,加上用左咁耐,點都有d感情:51:

ps:我一早估到老虎邊有咁好死呀,今朝佢出門前就講,你部機咁重,我同d朋友出街影相,好唔方便,你不如買多部比我呀,佢又話,我唔要dc仔,(我心諗你又話怕重,又要型,想點呀:56: ),之後佢就講,我想要部canon 550d,不過見佢平時都冇乜野興趣,下次放假出去買呀,(都好起碼大家都有d共同興趣:43: ),不過希望佢唔係3分鐘熱度呀:53:
the camera is too shine!!!:$

why 唔買5D MKII ...一係買大佢..
( 明白7D 有Dfunction 係勁過5D MKII )

i love 無敵兔

我都想由50D 轉 無敵兔 :79: