Toysdaily 玩具日報

查看: 18363|回復: 63

[玩具報告] 大愛 [再生] metalbuild 00Raiser 報告!!!! [●新增黑底大圖P.3]

再生不是reborns gundam, 是00最後一集的標題.
bandai出多次00就好似再生一樣!

熟練既外型, 恰到好處的detail程度, 肯定是我的best buy of 2013 (太有愛了)

送給大家一d傷眼圖,  臉正常, 腰直, 好似冇咩花,

只是...左左劍, 下圖有, 我冇咩所謂既, 不過有c兄中右右想換可出聲.

無言....................................
小弟明天取,希望無事:no:
師兄個
左左劍??????????{:1_215:}
左左劍??????????
Gundam@EFSF 發表於 28-8-2013 12:02 AM

尾二張圖呢, 原本把 GNII既凸位應該係一左一右架ma,
咁就可以放係左右腰, 不過我兩個既凸位都係同一個....
Sad....................:80:
尾二張圖呢, 原本把 GNII既凸位應該係一左一右架ma,
咁就可以放係左右腰, 不過我兩個既凸位都係同 ...
humanspider 發表於 2013-8-28 12:09 AM

19~bandai呀.....:53:
我都明天攞:(希望冇事啦:oIf右右劍既就pm師兄你啦:DD
好得人驚吖! 我仲未拆, 希望無嘢喇! :o

我真係幾失望,我果隻⋯我都吾想講,QC根本一啲改善都無!

我寧願要右右劍!
我真係唔覺有SAD,莫非我要求低?{:1_215:}
大愛掩蓋一切{:2_320:}

BANDAI的QC實在是..........:(
趕出貨到出了包,已經看到好幾個案例了
我真係唔覺有SAD,莫非我要求低?
adidas 發表於 28-8-2013 01:06 AM

師兄,你個人包容度高姐,錯件出現係限定品內真係好難容忍ga,係我地寵壞咗笨大姐.....:80:
作為笨大控的我...都覺得佢呢次離x譜:74: